SPORTURI  »  BOX  »  DYNAMITE FIGHTING SHOW

Statistică incredibilă la meciul Moroșanu-Kemayo » Câte lovituri și-au aruncat cei doi gladiatori!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2018 20:23

Cătălin Moroșanu și Freddy Kemayo au reușit să ofere un număr de lovituri greu de egalat de vreun meci la categoria grea în confruntările pe reguli K-1.

În fața a peste 4.300 de spectatori prezenți la gala Dynamite Fighting Show, cei doi și-au împărțit nu mai puțin de 480 de lovituri în cele 9 minute ale duelului istoric, aproape o lovitură la fiecare secundă!

Statistica întâlnirii a confirmat ceea ce au văzut și milioanele de telespectatori din fața televizoarelor. Moroșanu a aruncat 300 de lovituri în cele 3 reprize, în timp ce Kemayo a replicat cu un total de 180 de lovituri de braț și picior.

"Moartea din Carpați" a avut 101 lovituri în prima repriză, 96 în cea de-a doua și 103 în runda cu numărul 3, dominând din acest punct de vedere întâlnirea cu "coșmarul de la Amsterdam" Kemayo.

În primele 3 minute ale meciului, Moroșanu a avut un procentaj de 51% de lovituri de braț care s-au punctat și de 85% în ceea ce privește loviturile de picior, asta în timp ce Kemayo a avut 29% la loviturile de brațe și de 41% la cele de picior.

Nici în repriza a doua, pe care arbitrii-judecători au dat-o în favoarea francezului, lucrurile nu s-au schimbat masiv, Kemayo impresionând doar prin loviturile de picior. Din cele 22 aruncate, 10 și-au atins ținta, în speciale cele înalte, în timp ce la brațe, procentajul său a fost de doar 27%. Obosit, Moroșanu a preferat să puncte în special pe brațe, cu un punctaj de 31% (29 din cele 93 și-au atins ținta).

În decisiv, Moroșanu a lovit exclusiv cu brațele, 34 din cele 103 aruncate atingându-și ținta. În schimb, Kemayo a punctat de 7 ori pe brațe și de 9 ori cu picioarele.

Moroșanu a fost declarat învingător cu 29-28, obținând a doua victorie din cele trei confruntări din istorie cu Freddy Kemayo.

La prima sa gală în calitate de promotor, luptătorul român s-a bucurat de un succes spectaculos și în ceea ce privește audiența tv, Pro TV înregistrând, în minutul de aur, un rating de 9.1 și un share de 9.1 pe segmentul comercial 18-49, în timp ce media a fost de 7.3 rating și 29% share.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează