BOX  ·  BĂTAIE

STUPEFIANT Care a fost motivul pentru care nepotul antrenorului de la Dinamo l-a masacrat pe mafiotul din clanul sportivilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 ianuarie 2020 17:58

Apar noi informații tulburătoare despre masacrul în urma căruia Marius Alin Alecu, zis „Bebino”, a fost măcelărit și s-a ales cu răni grave.

Martorii bătăliei au povestit că totul a avut loc în zona Tei Toboc, cunoscută în conflictele din lumea interlopă, și ar fi avut la mijloc o datorie pe care Cezar Petcu, zis Joe, nepotul antrenorului de box Napoleon Gheorghe, de la Dinamo, ar fi avut-o către „Bebino”.

Acesta din urmă i-ar fi vândut stupefiante pe datorie, iar Joe ar fi întârziat cu plățile, scrie spynews.ro. „Bebino” a stabilit că Joe i-ar fi datorat 2.000 de euro, iar pentru a acoperi această datorie s-au înțeles ca nepotul antrenorului de la Dinamo să își cedeze autoturismul.

Mașina trebuia să fie predată în zona Tei Toboc, însă discuțiile s-au transformat într-un scandal sângeros, iar Joe l-a atacat pe „Bebino” cu o sabie, după ce acesta din urmă a înfipt cuțitul într-un adversar.

Conflictul a escaladat, iar „Bebino” a rămas fără câteva degete și s-a ales cu câteva tăieturi pe picioare și pe spate. A ajuns cu un taxi la spital, iar pe drum și-a pierdut cunoștința.

Atât Cezar Petcu, cât și Marius Alin Alecu sunt cercetați în prezent pentru tentativă de omor.GRECIA ÎNCHIDE FRONTIERELE. Singura frontieră care nu este închisă noaptea.
Libertatea
Comentarii (20)
Mihai Manea  •  12 Ianuarie 2020, 21:07

Niste *** prosti cum sunt *** in general,multi si prosti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Robin Green  •  12 Ianuarie 2020, 20:23

Asta a fost hacuit the unul din "clanul ***"...da' el ce-o fi? vreun *** de ferentari? hahahaha *** mai sunt astia, ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Brânza de Ibănești  •  12 Ianuarie 2020, 18:21

Asta e sudu lu CSA doar gura de ei la batut sudu lu dinamo

Vezi toate comentariile (20 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
16:30 CICLISM
Milano-Sanremo
Eurosport
22:00 UCL
Barcelona - Napoli
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
22:00 UCL
Bayern - Chelsea
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1