SPORTURI  »  BOX  »  CREED II

Superlovitură dată de un pugilist român! A fost ales de Stallone să joace un rol important în Creed II! Reacția starului de la Hollywood

Articol de GSP - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 14:49

Fostul pugilist și actual ambasador al circuitului Superkombat, Florian "Big Nasty" Munteanu, a fost ales de Sylvester Stallone să joace rolul principal în următoarea producție Creed, care va continua anul acesta seria Rocky.

Conform unor surse, citate de presa de la Hollywood, românul îl va juca în acest film pe fiul lui Ivan Drago (Dolph Lundgren), care vine să îl răzbune pe tatăl său după înfrângerea cu Rocky.

Lovitura a fost reușită de managerul lui Munteanu, promotorul Eduard Irimia, care i-a intermediat lui Munteanu contractul cu MGM Studios. Acesta s-a aflat în ultimele două săptămâni în America pentru a semna noul acord pentru Munteanu.

Creed II va fi lansat la 21 noiembrie 2018 în Statele Unite. În acest film vor mai juca nume precum Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Michael B. Jordan, Dolph Lundgren. "Creed 2" va urmări în continuare viaţa lui Adonis Johnson, atât în ring, cât şi în afara lui, problemele cu familia şi eforturile de a deveni un campion.

Filmările pentru "Creed 2" vor debuta în primăvara acestui an, lungmetrajul urmând să fie regizat de Steven Caple Jr.

"Felicitări lui Florian «Big Nasty» Munteanu, pentru că a obţinut rolul fiului lui Ivan Drago! 27 de ani, 1,95 metri, 111 kilograme de talent", a scris Stallone pe Instagram. 

stallone

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
ucluj2011
ucluj2011  •  16 Ianuarie 2018, 15:36

Brzvo , sănătate , și mult succes pe mai departe. Mă bucur nespus cînd văd un român care reușește în lumea rechinilor din Occident în general și din Hollywood (în special).

Vezi toate comentariile (1)
Comentează