SPORTURI  »  BOX  »  ACHIZIŢII

Venit, văzut, plăcut

Articol de GSP - Publicat joi, 07 februarie 2008 00:00

Indragitul sportiv Leonard Doroftei si-a achizitionat in avans un apartament in cartierul Primavera Parcul cu Salcami Ploiesti.

Zilele trecute, “Moşul”a fost văzut la biroul de vânzări al proiectului Primavera, noul cartier de locuinţe care se va ridica anul acesta în nordul Ploieştiului. Deşi iniţial vizita a fost una de informare, la sfârşitul întâlnirii sportivul a considerat o investiţie bună achiziţionarea unuia dintre cele 400 de apartamente şi a făcut imediat o rezervare. Apartamentul “norocos” este de 4 camere, utilat cu toate facilităţile, extrem de spaţios. Beneficiază de o terasă care înconjoară locuinţa propriu-zisă.

Cum Leonard Doroftei este renumit pentru preocuparea pe care o are pentru viitorul familiei sale, el a fost cucerit de grija celor care au proiectat cartierul de a împleti ideea de viaţă sănătoasă în mijlocul naturii cu facilităţile şi confortul occidental.

Primavera Parcul cu Salcâmi va fi plin de verdeaţă şi de spaţii de joacă pentru copii, de care se vor bucura în sigurantţă toate familiile care vor alege să trăiască aici.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


box
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează