SPORTURI  »  BOX  »  DEZVĂLUIRE

VIDEO Cel mai urît episod din viaţa lui Mike Tyson: "Am fost abuzat sexual cînd aveam 7 ani!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 19:10

Mike Tyson, 48 de ani, nu a avut o viaţă uşoară, iar copilăria sa a fost un adevărat coşmar marcat de ilegalităţi, o viaţă dură pe stradă şi un moment cutremurător. Fostul mare boxer a făcut o dezvăluire despre un episod cumplit de cînd avea doar 7 ani.

În direct la o emisiune de radio, Tyson a mărturisit: "Am fost abuzat sexual în Brooklyn. Străzile sînt periculoase acolo. Aveam 7 ani şi am fost abuzat sexual de un necunoscut care m-a luat de pe o stradă din Brooklyn. Eram un copil, el era un bărbat în vîrstă. Am reuşit să fug, într-un final. S-a întîmplat o singură dată. Nu l-am mai văzut niciodată apoi. Cum am reacţionat? Pur şi simplu, am continuat să trăiesc. Nu aveam altă opţiune. Nu îmi e ruşine să vorbesc despre asta, nu mă face să mă simt incomod cînd vorbesc despre asta. Uneori îmi amintesc acel episod, alteori nu. Nu ştiu dacă m-a marcat ce mi s-a întîmplat. Nu ştiu, poate. Nu mă gîndesc la asta, nu vreau să mă gîndesc".

Mike nu a anunţat poliţia: "Nu era treaba nimănui să ştie asta", spune Tyson.

Momentul de cotitură din viaţa lui Tyson a fost marcat de filmul "The Greatest", despre Muhammad Ali: "Am decis că voi deveni ca el. Nu ca boxer neapărat, ci la fel de mare, cunoscut".

În 2013, fostul campion mondial la categoria grea, a lansat o carte autobiografică, povestită la persoana întîi, însă fără episodul traumatizant din copilărie. Povestea unei cariere pline de succes, dar un succes prost administrat, înecat în alcool şi droguri şi alte excese.  Mai multe detalii, aici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
teo94_rapid
teo94_rapid  •  01 Noiembrie 2014, 23:26

Si lui MM i s-a intamplat, doar ca acum are parte zilnic..

bvd_magheru
bvd_magheru  •  01 Noiembrie 2014, 21:15

Pai pe unul l-ai muscat de pppl..a , pe altul de ureche . Din reflex .

brancusi
brancusi  •  01 Noiembrie 2014, 21:10
Postat de a.c.a.b_st pe 01 Noiembrie 2014, 20:26

Pentru cariera de sportiv,jos palaria..un greu atat de spectaculos nu cred ca mai prind in viata asta..

Nu-ti doresc asta,dar sensul formularii tale este unul corect.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează