SPORTURI  »  BOX  »  UFC

VIDEO + FOTO HAOS total! Conor McGregor a depășit limita înaintea celei mai mari lupte din istoria UFC: "Dacă ai fi coborât, acum ai fi fost mort, iar eu aș fi fost într-o celulă, la închisoare"

FOTO: Reuters +7   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 18:12

Irlandezul Conor McGregor și rusul Khabib Nurmagomedov se vor lupta pe 6 octombrie, în Las Vegas, în cea mai așteptată înfruntare din istoria UFC. 

Conferința de presă prin care înfruntarea a fost anunțată oficial a fost acaparată de excentricul irlandez: "Nurmagomedov e un laș! Se ascunde mereu în spatele femeilor și a oamenilor din staff. Uite, sunt aici, lașule, chiar în fața ta! Fă ceva în privința asta. Nu ești în stare să faci nimic. Am revenit special pentru tine. Ești un mic șobolan. Un om care se ascunde în spatele altora", a răbufnit McGregor.

Cu o zi înaintea conferinței, McGregor a atacat un autobuz care transporta luptători, în care se afla inclusiv viitorul său oponent: "M-ai văzut, erai în autubuz și nu ai făcut nimic. Dacă ai fi coborât, acum ai fi fost mort, iar eu aș fi fost într-o celulă, la închisoare".

A urmat replica scurtă, dar plină de însemnătate a lui Nurmagomedov. McGregor i-a oferit un pahar din sticla pe care a adus-o cu el la conferință, dar a fost refuzat: "Mulțumesc, dar nu beau. Seara luptei va fi una tare, tare lungă pentru tine. După 6 octombrie te vei întoarce la box".

26-0
este palmaresul lui Khabib Nurmagomedov. McGregor a câștigat 21 de lupte și a cedat în 3 rânduri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
106773433522190
Marcello Kazan  •  21 Septembrie 2018, 23:01

McGregor... bla, bla, bla... Prevad ca o sa-l bata rusul de o sa-i sune apa-n cap...

1097482903625039
Gabriel Lucian  •  21 Septembrie 2018, 21:12

Acum câțiva ani, când exista GSP TV, obișnuiau să transmită toate galele de MMA. Au închis postul și au creat Zu tv și au continuat și cu porcaria aia de Antena Stars

antonio25
antonio25  •  21 Septembrie 2018, 20:52

Incidentul cu autobuzul sa petrecut acum câteva luni, sunteți niște amatori care copiați știri de pe alte site-uri si nici măcar nu le copiați ca lumea.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează