SPORTURI  »  BOX  »  KICKBOXING

VIDEO+FOTO Șansa vieții! S-a pregătit cu Doroftei și e gata să câștige titlul mondial la kickboxing, în Franța!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 17:13

Desemnat challenger oficial al titlului mondial ISKA, pe reguli K-1, Cristian Ristea se află pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru marea confruntare, care va avea loc în această sâmbătă, la Troyes, în Franța, împotriva deținătorului centurii, francezul Florent Kaouachi.

Ristea (26 de ani) este încrezător că va putea să îl răpună pe Kaouachi, un sportiv cu meciuri și în circuitul Glory, chiar dacă va lupta la acesta acasă.

"Mă simt pregătit și nu voi ține cont că este la el acasă și toată lumea îl va susține pe el. Merg acolo să iau centura, iar presiunea mare este pe el", a spus Ristea, care anul trecut a făcut meciul anului în Superkombat, contra polonezului Dawid Zoltaszek, în gala de la București.

Cel poreclit Gladiatorul, datorită stilului său de a nu face pasul înapoi în timpul luptelor, s-a antrenat în ultima lună la Superkombat Academy România, sub comanda legendarului Leonard Doroftei.

"Faptul că mă antrenez aici este un mare plus pentru mine. Dacă aș fi venit mai devreme, cu siguranță altfel ar fi stat lucrurile din toate punctele de vedere", a mai afirmat sportivul, al cărui record este de 26 de victorii și 11 înfrângeri.

Tot în acest week-end, un alt sportiv care se pregătește la Superkombat Academy România, Ion Grigore, va lupta peste hotare. Vineri, supergreul Grigore îl va întâlni în meciul-vedetă al galei XFN de la Pribram pe eroul local Lubos Rauser, într-o confruntare pe reguli de MMA.

De asemenea, mâine seară, tot în Cehia, craioveanul Ionuț Alin Iancu îl va întâlni pe campionul Slovaciei, Georgij Fibich, în main-event-ul Iron Fight Night 3.

 

Boom!

Posted by Cristian Ristea on 13 Februarie 2018

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează