SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS. MCGREGOR

VIDEO Mayweather vs McGregor » Las Vegas e verde! Mii de "spiriduși" creează o atmosferă nebună în așteptarea meciului

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 21:04

Las Vegas e verde! Mii de irlandezi au luat cu asalt "Orașul păcătelor", așteptând victoria eroului național, Conor McGregor, în duelul cu Floyd Mayweather.

Irlandezii fac un spectacol unic pe străzile orașului. Oriunde întorci capul, vezi sutele de "spiriduși" țopăind și cântand. Cel mai așteptat meci de box din istorie se va disputa duminică dimineața, în jurul orei 6, și va putea fi urmărit în direct pe Pro TV și liveTEXT pe GSP.ro AICI!

MAYWEATHER VS. MCGREGOR. liveTEXT după ora 06:00 » Circ sau meciul secolului? Box contra MMA! Mayweather și McGregor se înfruntă în această dimineață

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  26 August 2017, 22:08

bate eleganta! boxul!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează