SPORTURI  »  CICLISM  »  ITALIA

Bianchi și Ferrari vor colabora pentru un model de bicicletă special

Bianchi, Ferrari, foto: Guliver/Gettyimages
Bianchi, Ferrari, foto: Guliver/Gettyimages

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 15:05

Mărcile italiene Bianchi şi Ferrari au anunţat un proiect de colaborare care va include o nouă linie de producţie a Scuderiei Ferrari, conform cyclingnews.com.

Proiectul va implica echipe de la departamentele de cercetare şi dezvoltare ale ambelor companii care vor colabora pentru a dezvolta modele inspirate de la echipa de curse.

Salvadore Grimaldi patronul şi preşedintele de la Bianchi nu a specificat un interval de timp dar se aşteaptă ca proiectul să dureze câţiva ani." Lucrând împreună ne va permite să dezvoltăm noi produse modelate de un amestec de cunoştinţe de top şi expertiză de ambele părţi", a spus Grimaldi.

Firma Bianchi a fost conectată de decenii la cele mai înalte nivele ale ciclismului prin nume ca Fausto Coppi, Felice Gimondi şi Marco Pantani, asociate cu marca.

Ferrari are o istorie de colaborare cu Colnago şi cele mai recente modele V1- R şi CF 10, rechemate în service în America de Nord datorită unor defecţiuni la furcă. Mai multe detalii despre linia de producţie comună Bianchi-Ferrari vor fi anunţate la Eurobike show care se va desfăşura în Germania la sfârşitul lui august. De la acest parteneriat se aşteaptă ca scuderia Ferrari să producă mountain bikes, biciclete electrice, de oraş şi pentru copii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close