SPORTURI  »  CICLISM  »  CHRIS FROOME, DOPAT

CHRIS FROOME. Vincenzo Nibali, primul atac la adresa lui Chris Froome: "Mi-a răpit bucuria primului loc"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 decembrie 2017 17:06

Italianul Vincenzo Nibali, al doilea clasat în Turul Spaniei 2017, a fost primul ciclist de calibru care a reacționat la adresa testului pozitiv cu Salbutamol pe care l-a returnat Chris Froome, câștigător în aceeași competiție. 

Nibali (Bahrain-Merida) a vorbit cu cei de la Tuttobici și și-a exprimat supărarea: "În cazul în care va fi suspendat, nimeni nu îmi poate da înapoi emoțiile pe care le-aș fi trăit dacă aș fi intrat cu tricoul roșu în Madrid. E o veste oribilă pentru ciclism și pentru mine". 

Mai interesant, siteul italian ar fi scris că rutierul din Cizmă ar fi dezvăluit că și el are astm, dar că în perioada în care Froome ar fi folosit doza dublă de Salbutamol admisă ar fi fost vreme rea, ploioasă, care atenuează crizele, nu le agravează. Ulterior, Tuttobici a șters acest comentariu al italianului în vârstă de 33 de ani. 

Nibali și Chris Froome nu sunt tocmai prieteni în plutonul profesionist. Totul a culminat în 2015, când Froome a avut o problemă tehnică în timp ce purta tricoul galben, iar Nibali l-a atacat pe britanic, gest considerat lipsit de sportivitate de rutierul de la Sky. 

Citește și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează