CICLISM  ·  CAZUL LANCE ARMSTRONG

Lance Armstrong e definiţia minciunii! A fost inculpat de poliţia americană, după ce a făcut un accident auto şi şi-a pus prietena să-şi asume vina!

Lance și Anna Hansen, foto: twitter
Lance și Anna Hansen, foto: twitter

Miercuri, 04 Februarie 2015, 00:00

La finalul lunii decembrie a anului trecut, americanul Lance Armstrong a izbit două maşini parcate în staţiunea montană din Aspen, Colorado, dar şi-a convins prietena, pe Anna Hansen, să mintă că ea a fost la volan.

Poliţia l-a acuzat oficial pe fostul ciclist de fugă de la locul accidentului şi că a condus imprudent în condiţii meteo dificile. În vîrstă de 43 de ani, Armstrong se întorcea la volanul unui GMC Yukon de la un eveniment caritabil susţinut la un muzeu de artă, cînd a pierdut controlul volanului şi s-a izbit în doua maşini parcate în apropierea unei case.

Prietena fostului ciclist, Anna Hansen, s-a dat jos din maşină, a fugit pe tocuri pînă la unul dintre proprietarii maşinilor avariate, care a văzut accidentul şi şi-a cerut scuze, după care a explicat că "familia Armstrong va plăti toate daunele". După aceea, Anna a plecat de la locul accidentului, deşi GMC-ul avea urme vizibile ale accidentului.

Cînd poliţia a interogat-o, o zi mai tîrziu, prietena lui Armstrong a spus că ea era la volan pentru că "Lance a băut puţin cam mult". "Am discutat cu Lance şi mi s-a părut că ar fi bine să mint şi să îmi asum accidentul. M-am gîndit că nu va fi nicio problemă dacă Anna Hansen loveşte nişte maşini, dar dacă se află că Lance le-a lovit, atunci se transformă totul într-un fiasco naţional!".

Anna Hansen a mărturisit poliţiei adevărul, după ce presa a început să se intereseze din ce în ce mai mult de condiţiile accidentului. Armstrong se va prezenta în faţa unui tribunal american pe 17 martie şi riscă pînă la 90 de zile de închisoare.

650479-masinile.jpg“Lorena mi-a dat coronavirus și atunci am ucis-o”. Anchetatorii italieni au făcut imediat testarea. Care a fost rezultatul

Libertatea

Comentarii (3)

kossu  •  04 Februarie 2015, 12:34

În cursul anchetei, polițiștii au mai descoperit că în rezervorul mașinii lui Armstrong se aflau 45 de litri de benzină puternic aditivată și cu un conținut ilegal de plumb.

ovidiu_3003  •  04 Februarie 2015, 11:01

...pai n a murit nimeni ...

unico_biancorossi  •  04 Februarie 2015, 10:25

efectiv Mitul Lance Armstrong s-a pulverizat. cel putin pentru mine, pacat, il adoram, acum 20 de ani.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Campionatul Britanic și Openul Scoției

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1