SPORTURI  »  CICLISM  »  FOTOMODEL

A făcut spectacol în vila lui Escobar! O cameră costă o AVERE pe noapte!

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 09:19 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 11:29

Lucia Javorčeková e un fotomodel slovac pasionat de ciclism. Pozele ei incendiare atrag ca un magnetic fanii pe pagina sa de Instagram.

Superba brunetă din Bratislava a petrecut vacanța într-un peisaj de vis, la Tulum, pe coasta mexicană a Mării Caraibelor. A stat la Casa Malca, o fostă vilă de lux a lui Pablo Escobar transformată în hotel, unde o cameră costă 515 dolari pe noapte.

FOTO: Cum arată răvășitoarea Lucia Javorčeková, consideraă cea mai sexy ciclistă din lume

+37 FOTO
+32 FOTO

Cocaină, trafic cu pietre de mormânt, 4 gloanțe în cap într-o Mazda şi ciclism » Povestea fabuloasă a pasiunii ascunse a celui mai mare lord al drogurilor din istorie, Pablo Escobar

Pablo Escobar, șeful drogurilor din America de Sud a anilor '80

Imperiul lui Pablo Escobar a fost clădit pe teroare şi corupţie, iar înspre finalul anilor '80, locuitorii din Bogota şi Medellin, cele mai mari oraşe columbiene, preferau să îşi zăvorască uşile şi să nu mai iasă din casă, fugind din calea bombelor artizanale.

Pablo a masacrat mii de poliţişti, a aruncat în aer zborul Avianca 203, provocînd 110 morţi, în speranţa nefructificată că-l va doborî pe preşedintele César Gaviria, a sechestrat şi omorît judecători ai Curţii Supreme de Justiţie.

VIDEO Ilie Stan a vorbit în premieră despre relația cu Elena Udrea » „Se iubeau nebunește într-o Dacie”

Clanul Escobar cheltuia 2500$ lunar numai pe elasticul cu care îşi înfăşura bancnotele

În fiecare lună, cheltuia 2500$ numai pe elasticul cu care îşi înfăşura bancnotele şi era nevoit să folosească un avion Learjet pentru a primi tranşele de 100 de milioane $ din SUA.

Anual, o zecime din banii pe care îi stoca din producţia şi traficul de cocaină cădeau victimă şobolanilor, fiindcă depozitele erau prea mari pentru a fi apărate complet de rozătoare. În perioada de vîrf, Escobar trimitea cîte 5 avioane pline cu cocaină pe zi în US!

Cel mai mare gangster din istoria drogurilor, Pablo Escobar, a sfîrşit ciuruit de gloanţele autorităților în decembrie 1993. 

Casa Malca, prezentare video de la Forbes

142 elicoptere,32 de iahturi și 141 de case și birouri au confiscat autoritățile columbiene de la Pablo Escobar la finalul anilor '80

sursa foto: ozzyman.com + Instagram @luciajavorcekova

Citește și:

Shakira, declarații WOW! De ce refuză căsătoria cu Pique: „Sunt amanta”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
dobrin
dobrin  •  25 Februarie 2021, 22:38
Postat de Gabriel Heinze pe 29 Iunie 2020, 20:42

515 $ pe noapte . Ce mare avere este la nivelul ei ? Articol de tot risul . Mai invatati sa scrieti articole interesante , nu mizgaleli din astea , de umplutura . Astfel de articol poate scrie orice elev de clasa 8-a .

N-ai inteles, de fapt asta este tariful....

briceag
briceag  •  01 Decembrie 2020, 00:20

Ce legatura au stirile astea cu un ziar de sport? Intr-o zi nu o sa ma mai intereseze sportul...

1075702725846667
Gabriel Heinze  •  29 Iunie 2020, 20:52
Postat de Gabriel Heinze pe 29 Iunie 2020, 20:42

515 $ pe noapte . Ce mare avere este la nivelul ei ? Articol de tot risul . Mai invatati sa scrieti articole interesante , nu mizgaleli din astea , de umplutura . Astfel de articol poate scrie orice elev de clasa 8-a .

Daca 515 $ pe noapte inseamna o avere , aproximativ 5000 $ o noapte la hotel de lux pe linga alte locatii de lux exotice ff renumite cum vi se pare ?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează