SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL ITALIEI 2017

Tragedie în ciclism! Michele Scarponi, liderul Astanei în Giro, a murit

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 aprilie 2017 11:58

Ciclistul italian Michele Scarponi, 37 de ani, a murit vineri, în timp ce se antrena. 

Abia întors din Turul Alpilor, acolo unde a și câștigat o etapă, Scarponi a ieșit să dea o tură în apropiere de casa sa din Filottrano, în centrul Italiei, scrie cyclingnews.com. Rutierul echipei Astana a fost acroșat într-o intersecție de o dubă, șoferul nereușind să-l vadă la timp. 

În vârstă de 37 de ani, Scarponi era considerat unul dintre cei mai buni cățărători din plutonul profesionist.

De-a lungul carierei sale, italianul a câștigat Turul Italiei în 2011, Tirreno-Adriatico și 3 etape în Giro, evoluând pentru echipe precum Lampre, Liberty-Seguros sau Astana. 

Dumnezeu să-l odihnească. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vicol_vali
vicol_vali  •  20 Mai 2017, 04:42

Vă aștept să faceți bani, sau să găsiți un om de marketing să fiți ca Gazzetta. Promit că vă dau un pont, cotă 1,40 pe zi câștigător.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează