SPORTURI  »  CICLISM  »  GENT-WEVELGEM

Tragedie în ciclism. Rutierul lovit de o motocicletă în Gent-Wevelgem a murit în spitalul din Franța

foto: cyclingtips.com
foto: cyclingtips.com

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 08:11

Belgianul Antoine Demoitié a murit la spital, acolo unde a fost dus de urgență după ce a fost lovit de o motocicletă în cursa clasică Gent-Wevelgem.

În vârstă de 25 de ani, Demoitié a fost antrenat într-o căzătură alături de alți patru rutieri, cu 115 kilometri înainte de final, și a fost lovit imediat de o motocicletă din caravană, care nu l-a observat. Ciclistul echipei Wanty-Groupe Gobert a fost imediat transportat la spitalul din Lille, în condițiile în care accidentul a avut loc la scurta trecere a plutonului prin nordul Franței.

Inițial, echipa a anunțat faptul că rutierul este într-o condiție gravă, însă nu au fost acordate alte detalii. Câteva ore mai târziu, un articol al AFP a citat un reprezentat al Jandarmeriei franceze, care a informat că Antoine Demoitié a murit.

Bun ciclist de clasice, dar și cu abilități decente la sprint, Antoine Demoitié a trecut la echipa de divizie secundă Wanty-Groupe Gobert în acest an, după trei sezoane petrecute într-un eșalon inferior alături de Wallonie-Bruxelles.

Gent-Wevelgem a fost câștigată de slovacul Peter Sagan (Tinkoff).

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
spinoza
spinoza  •  28 Martie 2016, 21:49

Ce *** cautau aia asa aproape de ciclist?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lysergide
lysergide  •  28 Martie 2016, 14:55

Ciclismul asta s-a transformat in raliul Skoda si IOMTT.

fibra
fibra  •  28 Martie 2016, 12:09

Intr-adevar tragedie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează