SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI

TURUL FRANȚEI. FOTO Un fan francez a fost arestat după un atac asupra lui Chris Froome

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 19 iulie 2018 20:41

Chris Froome (33 de ani) a fost atacat de un fan francez în timpul ascensiunii de astăzi de pe Alpe d'Huez, etapă câștigată de coechipierul și liderul cursei, Geraint Thomas. Poliția a intervenit și l-a arestat pe agresor.

Fanii de pe marginea drumului au fost singurii rivali pentru cicliștii Sky. Britanicii Geraint Thomas și Chris Froome au făcut o nouă cursă magistrală prin care și-au păstrat primele două poziții în clasamentul general.

twitter

Cel mai tensionat moment de pe parcursul celor 175 de km a venit în timpul legendarei cățărări Alpe D'Huez. Un fan a încercat să îl atace pe Froome, fiind oprit în ultima clipă de forțele de ordine. Francezul a fost arestat și acuzat de agresiune.

Vezi și: Primul tricou galben DIN ISTORIE câștigător pe Alpe D'Huez! Geraint Thomas a făcut o cursă incredibilă pe cea mai tare cățărare din ciclism!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
1340607009358611
Ion Blenoragie  •  20 Iulie 2018, 13:07

Ca de obicei, romanii sunt ignoranti. Dragii mei tinerei, poporul francez este prin definitie un popor frustrat si ipocrit. Sa va dau un mic exemplu. Bernard Hinault, mare ciclist francez, a castigat Turul Frantei de 5 ori. Acest individ ii indemna pe ciclistii participanti la tur sa faca greva daca Froome va fi lasat sa participe. Toata gloata revolutionara franceza il urmeaza cu ***. De ce ? Pentru ca din 1984, turul nu a mai fost castigat de un francez. Ati spune ca e normal si firesc. Dar nici un francez nu spune nimic despre domnul ciclist Hinault mai sus amintit, care in 1982, refuza sa faca un control doping. Surpriza!!! Mai si ameninta federatia franceza ca nu va participa la campionatele mondiale, daca va fi suspendat. Primeste ca pedeapsa, o luna de suspendare si 1100 de franci amenda.Pedeapsa care nici nu este pusa in aplicare. De fiecare data cand domnul Hinault a fost intrebat de ce a refuzat controlul antidoping, s-a ridicat in mijlocul interviului si a plecat. Cam ipocriti francezii astia nu? Daca se dopeaza campionul lor, nu e nici o problema, intoarcem capul. Daca se dopeaza altcineva, il luam la pumni. La fel ca domnul Griezmann, care pentru mine e un trisor, iar pentru ei, un mare jucator (lovitura libera la primul gol din finala). Vice la France!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  20 Iulie 2018, 09:07

Mare pacat pentru lumea sportului ca nu i-a reusit atacul!!!!

drughi009
drughi009  •  20 Iulie 2018, 07:41

*** , echipa sky e cea mai mare rusine a sportului si blatistii de la wada sant manjitii si aia pana peste cap , froome trebuie oprit prin orice forma sa-si mai bata joc de ciclism

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează