SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANTEI

Un columbian s-a impus in Alpi

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2007 00:00

AMOS NEWS /  Columbianul Juan Mauricio Soler Hernandez a castigat etapa a noua a Turului Frantei la ciclism dupa un sprint solidar in care i-a lasat in urma pe Alejandro Valverde, Cadel Evans si Alberto Contador.

Etapa dintre Val d'Isere si Briancon, cea mai interesanta din Alpi, a fost dominata de rutierul columbian care a incheiat cu 38 de secunde avans fata de principalii urmaritori si la 42 de secunde de liderul clasamentului general, Michael Rasmussen.

Rasmussen se mentine in fruntea clasamentului general si dupa etapa a noua cu un avans de Alejandro Valverde si Iban Mayo la aproximativ doua minute si jumatate.

Miercuri va avea loc etapa a 10 a Turului Frantei la ciclism, intre Tallard si Marseille, o etapa ce masoara aproape 230 de kilometri si va trece si prin Theze, Ollieres sau Roquefort.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează