SPORTURI  »  CICLISM  »  STRADE BIANCHE 2017

VIDEO Michal Kwiatkowski câștig Strade Bianche 2017! Sky are 250 de succese în plutonul profesionist

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat duminica, 05 martie 2017 16:27

Ciclistul polonez, Michal Kwiatkowski, a câștigat pentru a doua oară în carieră cursa italiană Strade Bianche, aducând victoria cu numărul 250 pentru echipa britanică Sky, informează Sky Sports!

Kwiatkowski s-a distanțat față de ceilalți adversari cu 12 kilometri înainte de punctul final, menținând suficientă viteză pentru a urca faimoasa Piazza del Campo situată în Siena , cu o marjă de 15 secunde în fața urmăritorului său de la BMC, Greg Van Avermaet.

Polonezul în vârstă de 26 de ani, care s-a alăturat echipei Team Sky anul trecut, a mai cucerit această cursă de o zi și în 2014, an în care a devenit și campion mondial.

"Mă gândeam la această victorie încă de anul trecut, deci mă simt atât de mulțumit. Echipa a avut încrederea mare în mine și toată munca grea depusă în perioada de pregătire a dat roade. Este a doua victorie la Strade Bianche în cariera mea. Am un sentiment incredibil", a spus Kwiatkowski.

Este a cincea victorie într-o cursă de o zi obținută de Team Sky, însă prima la Strade Bianche, informație amintită și de către directorul sportiv Dario Cioni.

"Este plăcut să adăugăm și titlul de la Strade Bianche. Este o cursă pe care nu am mai câștigat-o până acum și una din cele mai bine cotate de aici. Acest lucru face ca obținerea acestei performanțe să fie și mai specială", a declarat Cioni.

Podiumul competiției a fost completat în ordine de belgienii Greg Van Avermaet (BMC Racing Team) și Tim Wellens (Lotto–Soudal).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close