SPORTURI  »  FORMULA 1  »  STARE

„Corinna trăiește ca o prizonieră” » Apropiatul familiei Schumacher dă din casă: „Am vrut să-l vizitez pe Michael. Asta mi-au spus”

Michael și Corinna Schumacher, în 2001 // foto: Imago Images +35   FOTO
Michael și Corinna Schumacher, în 2001 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 17:33 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 18:57

Eddie Jordan (74 de ani), ex-proprietar al fostei echipe de Formula 1 care-i poartă numele, la care Michael Schumacher (54) a debutat în F1, spune despre soția fostului pilot, Corinna, că „trăiește ca o prizonieră”.

Viața familiei Schumacher s-a schimbat radical în 2013, când septuplul campion mondial din Formula 1 a suferit un accident grav, la schi, care i-a provocat un traumatism cranian sever și o hemoragie cerebrală.

Schumacher a fost ținut în comă pentru un an, apoi externat și transferat la reședința familiei din Geneva, Elveția. De atunci, soția lui Michael, Corinna, s-a străduit să mențină privată starea medicală a acestuia.

+31 FOTO

„Corinna Schumacher trăiește ca o prizonieră”

În cei aproape 10 ani scurși de atunci, Corinna Schumacher a trăit „ca o prizonieră”, spune Eddie Jordan, fost proprietar al echipei Jordan, la care Michael Schumacher și-a făcut debutul în sport în 1991.

„A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă, este ca o prizonieră deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul”, a precizat Jordan pentru tabloidul britanic The Sun.

Eddie Jordan: „Corinna nu m-a lăsat să-l vizitez pe Michael Schumacher”

Jordan a dezvăluit că a încercat să-l viziteze pe Schumacher la scurt timp după accidentul acestuia, dar familia fostului pilot i-a refuzat solicitarea.

„Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael.

Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă.

Jean Todt a primit privilegiul de a-l vedea pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles.

Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus «Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael»”, a afirmat Eddie Jordan.

Echipa Jordan a concurat în Formula 1 între 1991 și 2005 și a avut în curte piloți precum Michael și Ralf Schumacher, Rubens Barrichello, Damon Hill, Jean Alesi și Jarno Trulli.

Mai multe știri din Formula 1: 

Fernando Alonso a intrat într-un top select: doar 6 piloți din istoria Formula 1 au reușit asta

Max Verstappen, criticat de un fost campion mondial după MP din Arabia Saudită: „Ar trebui să fie mai elegant”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (5)
VardyParty
VardyParty  •  23 Martie 2023, 13:52
Postat de inshallah pe 23 Martie 2023, 11:36

ti-a spus ea asta, nu?

Da.

inshallah
inshallah  •  23 Martie 2023, 11:36
Postat de VardyParty pe 23 Martie 2023, 04:26

Face asta numai si numai pentru ca Schumacher are o pensie atata timp cat este IN VIAȚĂ. Capisci?

ti-a spus ea asta, nu?

paolo15
paolo15  •  23 Martie 2023, 05:56

Eddie Jordan este, de fapt, supărat ca nu l-au primit în vizita.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează