SPORTURI  »  FORMULA 1  »  ACCIDENT

Detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Este într-o stare vegetativă. Nu cred să-l mai vedem așa cum era înainte de accident”

Michael Schumacher, pe vremea când concura pentru Ferrari +12   FOTO
Michael Schumacher, pe vremea când concura pentru Ferrari

Articol de - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 17:46 / Actualizat sambata, 19 septembrie 2020 17:53

Michael Schumacher (51 de ani) a fost implicat intr-un accident la schi în decembrie 2013 și, de atunci, s-au aflat foarte puține informații despre starea sa.

Erich Riederer, un renumit chirurg cu sediul la Zurich, a oferit un prognostic în cazul germanului, într-un documentar pe canalul de televiziune francez TMC. Acesta nu le-a dat vești bune fanilor lui Michael Schumacher, spunând că fostul pilot nu o să revină la starea dinaintea accidentului.

El este într-o stare vegetativă. Michael respiră, inima îi bate, probabil că se poate așeza și poate să facă câțiva pași cu ajutor, dar nu mai mult. Să-l mai vedem așa cum era înainte de accident? Chiar nu cred!
Erich Riederer

”Tot ce pot face este să fiu aproape de ei”

Săptămâna trecută, fostul șef Ferrari, Jean Todt, a dezvăluit că l-a văzut pe Schumacher și a spus că fostul campionul mondial de Formula 1 luptă pentru a depăși rănile devastatoare care l-au ținut departe de ochii publicului timp de aproape șapte ani. Președintele FIA, Todt, în vârstă de 74 de ani, este printre puținii vizitatori care îl văd pe  Schumacher. Francezul a supravegheat cinci dintre cele șapte titluri ale neamțului în calitate de director al echipei Ferrari.

Doamne, știm că a avut un accident teribil și nefericit de schi care i-a cauzat o mulțime de probleme. Dar are o soție uimitoare lângă el, are copiii săi, asistentele sale și nu putem decât să-i dorim tot ce e mai bun și să-i urez tot binelui familiei. Tot ce pot face este să fiu aproape de ei până când voi putea face ceva și apoi o voi face.
Jean Todt

91 de cursea câștigat Michael Schumacher pentru Ferrari

FOTO Imagini de colecție din cariera lui Michael Schumacher:

+8 FOTO

Citește și alte știri din Formula 1: 

OFICIAL Adio, Ferrari! Sebastian Vettel s-a înțeles cu noua echipă: „Sunt extrem de mândru că voi deveni pilotul lor”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează