SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MUTARE

Celebrul Fabrizio Romano a schimbat sporturile și a anunțat cea mai tare mutare a sfârșitului de an în Formula 1: „Contract semnat!”

Pierre Gasly (foto) a semnat cu Alpine // foto: Guliver/gettyimages
Pierre Gasly (foto) a semnat cu Alpine // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2022 21:39 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2022 21:40

Celebrul jurnalist Fabrizio Romano, cel care anunță cele mai tari transferuri din fotbalul internațional în fiecare mercato, a trecut astăzi la Formula 1 și a confirmat mutarea lui Pierre Gasly (26 de ani) de la AlphaTauri la Alpine.

Rămasă cu un loc vacant în echipă după ce Fernando Alonso a bătut palma cu Aston Martin și Oscar Piastri i-a întors spatele, preferând să meargă la McLaren, Alpine a demarat căutările pentru un înlocuitor, iar varianta ideală a fost Pierre Gasly.

Here we go! Cine este Fabrizio Romano, ziaristul care află cele mai tari transferuri din lume: „La 19 ani am dat prima mutare-bombă!” + Ce greșeală a făcut
inedit
Here we go! Cine este Fabrizio Romano, ziaristul care află cele mai tari transferuri din lume: „La 19 ani am dat prima mutare-bombă!” + Ce greșeală a făcut

Celebrul Fabrizio Romano a anunțat cea mai tare mutare a sfârșitului de an în Formula 1, Pierre Gasly la Alpine

Negocierile cu pilotul francez și cu echipa acestuia, AlphaTauri, par să fi ajuns la final. Jurnalistul Fabrizio Romano a anunțat că „transferul” lui Gasly la Alpine este iminent:

„Un tip diferit de «Here we go» (n.r. - sintagma prin care anunță transferurile) astăzi! Pentru câteva minute mă voi ocupa de Formula 1. Înțeleg că Pierre Gasly se va alătura BWT Alpine F1 Team de la AlphaTauri după finalul sezonului. Contractul a fost semnat, un anunț oficial este așteptat în următoarele ore”.

La postarea lui Romano a răspuns chiar și echipa în cauză, Alpine, cu un emoticon „gânditor”.

Pierre Gasly, la Alpine

Pirre Gasly, pilot cu 3 podiumuri, o victorie și 332 de puncte acumulate din cele 103 curse de Formula 1 la care a luat parte, va face echipă la Alpine cu alt francez, Esteban Ocon.

Gasly a debutat în Formula 1 în 2017, pentru Toro Rosso, echipă rebranduită între timp ca AlphaTauri. În 2019, pentru jumătate de sezon, a condus pentru Red Bull, dar a fost „retrogradat” înapoi la AlphaTauri din cauza rezultatelor sub așteptări.

Cel mai bun sezon al său a fost 2021, an în care a adunat 110 puncte.

Mai multe știri din Formula 1: 

Colaborare istorică! O companie din România a bătut palma cu Ferrari: „E o plăcere să ne putem baza pe un partener de încredere”

Sergio Perez triumfă în Singapore și salvează onoarea Red Bull » Încă o decepție pentru Ferrari, iar Verstappen amână sărbătoarea titlului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close