SPORTURI  »  FORMULA 1  »  MP AL SUA

VIDEO Moment tensionat la Austin » Verstappen a cedat nervos și l-a jignit pe Hamilton: „Idiot prost!”

Max Verstappen
Max Verstappen

Articol de - Publicat sambata, 23 octombrie 2021 11:42 / Actualizat sambata, 23 octombrie 2021 12:16

Vineri, pe Circuit of the Americas, olandezul Max Verstappen (24 de ani) și-a jignit rivalul la titlul mondial în Formula 1, Lewis Hamilton (36). În timpul sesiunii #2 de antrenamente, l-a numit pe britanic „idiot prost”.

Cu 6 runde înainte de finalul sezonului 2021 din Formula 1, tensiunea provocată de lupta la titlu crește vertiginos. 

La Austin, pe COTA, Max Verstappen a izbucnit la adresa rivalului său. În timpul sesiunii #2 de antrenamente, cei doi au mers roată la roată în linie dreaptă, în zona de start a circuitului, înainte ca Hamilton să accelereze și să-și depășească oponentul.

Max Verstappen, insulte și semn obscen pentru Lewis Hamilton la Austin: „Idiot prost!”

Deranjat, Verstappen i-a arătat degetul mijlociu lui Hamilton și a exclamat: „Ha, idiot prost!”. „Ignoră-l, nu te îngrijora”, i-a răspuns inginerul său de cursă, Gianpiero Lambiase.

Sergio Perez (Red Bull) a fost cel mai rapid în antrenamentul 2, cu un timp de 1:34.946 pe tur. Hamilton a fost al treilea, cu 1:35.310, iar Verstappen doar al 8-lea, 1:35.824.

Joi, Lewis Hamilton fusese întrebat dacă evenimentele din acest sezon i-au afectat relația cu Max Verstappen. Cei doi s-au ciocnit de două ori, la Silverstone și la Monza, Max fiind scos din joc de fiecare dată. Hamilton a putut continua la Silverstone, câștigând ulterior cursa, în ciuda penalizării de 10 secunde pe care a primit-o pentru acel incident.

Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite
FORD
Ford investește 11 miliarde $ pentru 3 fabrici de baterii auto și mașini electrice. Unde vor fi construite

„Nu am multe de spus. Comunicarea noastră este limitată. Unii piloți petrec mai mult timp împreună decât alții. Nu pot spune că sunt foarte apropiat de cineva de aici. La fel ca anul trecut, ne vedem pe circuit și ne spunem «salut». Nu e nicio diferență pentru mine”, a spus pilotul Mercedes.

Moment tensionat la Austin » Verstappen a cedat nervos și l-a jignit pe Hamilton: „Idiot prost!”
Lewis Hamilton îl depășește pe Max Verstappen la Austin // foto: Imago Images

Max Verstappen, lider în clasamentul piloților din Formula 1 

După 16 runde din sezonul 2021, Max Verstappen conduce clasamentul general al piloților, cu 262.5 puncte. Pilotul Red Bull este urmat îndeaproape de Lewis Hamilton, care are doar 6 puncte sub olandez.

În această noapte, începând cu ora 00:00 în România, vor avea loc calificările pentru cursa de duminică. Aceasta este programată duminică și va începe la ora 21:00 în România, urmând a fi transmisă la TV de DigiSport 4 și Look Sport.

Mai multe știri din sporturile cu motor: 

Formula 1 a anunțat calendarul pentru sezonul 2022! Număr record de curse + Patru locații istorice revin

Pilotul român Filip Ugran trage concluziile după primul său sezon în Formula 3: „A fost un an de învățare. Mai urmează unul în F3”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  23 Octombrie 2021, 19:46

Verstapen e "decit" un copil rizgiiat..

papora
papora  •  23 Octombrie 2021, 13:51
Postat de Gogu Steriade pe 23 Octombrie 2021, 12:21

Tu ești mai *** și , mai ales, mai prost ca el!

creecă tu ai "volanu" pă stânga...de "priceput" ce eşti....

papora
papora  •  23 Octombrie 2021, 13:49
Postat de Gogu Steriade pe 23 Octombrie 2021, 12:21

Tu ești mai *** și , mai ales, mai prost ca el!

Bine băi gogu...noroc cu tine şi cu "isteţimea" ta....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează