SPORTURI  »  FORMULA 1  »  CONFLICT

FOTO Un nou moment dificil în familia Schumacher » Cora: „Fiul meu nu vrea să-mi mai vorbească”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 17:44 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 19:39

Cora Schumacher, 43 de ani, fosta soție a lui Ralf Schumacher, fratele multiplului campion Michael Schumacher, a făcut dezvăluiri din intimitatea familiei în cadrul emisiunii pe care o moderează în Germania.

Cora e gazda show-ului „Cora's House Of Love”, o emisiune despre relații, iar la ultima ediție a povestit ce o macină în ultimii ani. 

Ea a divorțat de Ralf Schumacher în 2015, după o căsnicie de 14 ani, iar despărțirea a fost una cu scandal. Cei doi s-au judecat pentru custodia fiului lor, iar Ralf a primit dreptul de a-l crește. Între timp, copilul lor, David, a împlinit 19 ani și a moștenit pasiunea familiei pentru cursele auto.

+36 FOTO

Cora Schumacher: „Mă doare că nu pot fi alături de fiul meu!”

Fiul meu nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mine. Nu știu de ce. El cunoaște doar punctul de vedere al tatălui său. Îl pot înțelege, are dreptul să meargă pe calea lui, nestingherit și liber. Mă doare, însă, că nu pot fi alături de el”, a spus Cora în direct, potrivit vip.de.

David Schumacher concurează în prezent în Formula 3. A debutat în această competiție în 2019 și conduce o mașină a echipei Carlin Motorsport.

Citește și alte știri despre familia Schumacher:

Detalii despre starea de sănătate a lui Michael Schumacher: „Este într-o stare vegetativă. Nu cred să-l mai vedem așa cum era înainte de accident”

Informații de ultim moment despre starea lui Michael Schumacher: „L-am văzut săptămâna trecută. Aștept momentul acela”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează