SPORTURI  »  FORMULA 1  »  FORMULA 1

Lewis Hamilton criticat de un fost campion mondial: "Stilul său de viață îi afectează performanțele la volan"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 15:36

Triplul campion mondial de Formula 1, Sir Jackie Stewart, l-a criticat pe campionul în exercițiu, Lewis Hamilton pentru stilul său de viață dezordonat.

În vârstă de 77 de ani, fostul campion mondial este de părere că succesul poate orbi pe oricine, chiar și pe cei mai talentați piloți precum Hamilton: "Succesul constant te poate face să crezi că totul e ușor, dar lucrurile pot să se schimbe foarte ușor când anumite elemente din viața ta îți distrag atenția".

O figură foarte comună la cele mai selecte petreceri din lume, "King Lewis" este recunoscut pentru viața sa de noapte foarte activă, fiind adeseori fotografiat în compania unor vedete de film și muzică, dar și a multor sticle de șampanie.

"Când ești numărul 1 în lume într-un domeniu, poți fi foarte ușor îmbătat de succes și astfel adversarii pot profita", spune Jackie Stewart, făcând referire la detronarea lui Hamilton de pe primul loc al clasamentului piloților ocupat acum de Nico Rosberg.

Fără să-i răspundă neapărat direct campionului din 1969, 1971 si 1973, britanicul de 31 de ani pretinde că este obișnuit să fie criticat, dar insistă că asta nu-l afectează: "Lumea vorbește prostii despre mine constant, dar eu sunt extrem de stăpân pe viața mea și știu exact ce am de făcut".

3 titluride campion în Formula 1 are Lewis Hamilton: 2008, 2014 și 2015

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează