SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  ACCIDENTARE

Ana Porgras va sta cel puţin trei săptămîni pe bară

ana
ana

Articol de GSP - Publicat marti, 04 mai 2010 00:00

Ana Porgras a fost diagnosticată cu fisură de peroneu şi va fi nevoită să stea cu piciorul în ghips cel puţin trei săptămîni.

Medaliata cu bronz la paralele de la Campionatele Mondiale din 2009 a participat la ediţia din acest an a Campionatelor Europene de la Birmingham şi a concurat în calificări şi la finala pe echipe cu dureri la glezna dreaptă care s-au agravat după primele două zile ale competiţiei.

Din cauza aceasta, Ana Porgras nu a putut să participe în finalele pe aparate care s-au desfăşurat în ultima zi a întrecerii. Gimnasta s-a calificat în ultimul act de la bîrnă şi paralele.

La întoarcerea în ţară, după mai multe investigaţii, Anei Porgras i-a fost pus diagnosticul de fisură de peroneu. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  04 Mai 2010, 20:03

Suntem mandri de tine Ana!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează