SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICA

Catalina Ponor vrea aur la mondiale

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Presedintele Federatiei Romane de Gimnastica, Adrian Stoica, este optimist dupa revenirea Catalinei Ponor. "Cred ca revenirea Catalinei este un castig pentru echipa Romaniei si gimnastica mondiala", a declarat Stoica. Cu toate acestea, Stoica este convins ca tripla campiona mondiala si olimpica nu ar fi reusit sa rupa gura targului la concursul din Spania fara sprijinul antrenoarei Mariana Bitang.

Rezultatele cuplului Catalina Ponor-Bitang s-au vazut la prima competitie oficiala la care gimnasta a participat, triunghiularul la care au luat parte Spania, Italia si Romania. Dupa evolutia buna a gimnastei, atat Mariana Bitang cat si Catalina Ponor si-au fixat noul obiectiv: o medalie de aur la Campionatele Mondiale de la Stuttgart.

"Spre asteptarile mele, am facut asa cum mi-am dorit, dar se poate mult mai bine", a declarat Catalina Ponor.

"Ma bucura revenirea Catalinei, ma bucura impresia pe care a lasat-o, dar e mult pana departe, o medalie mondiala de aur. O medalie olimpica de aur se poate obtine cu multa, munca, seriozitate si nu cu amagiri dupa o competitie mai mult decat amicala", a spus antrenoarea Bitang.

Campionatul Mondial de Gimnastica se va desfasura in luna septembrie in Germania, la Stuttgart.
Sursa: Realitatea TV

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează