SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  COMPETITIE

Debut în 2008

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 februarie 2008 00:00

Sportivele antrenate de Nicolae Forminte vor participa sîmbătă, împreună cu echipa Franţei, la un turneu demonstrativ organizat la Rouen. Evenimentul din Franţa reprezintă pentru gimnastele olimpice românce primul concurs internaţional în 2008. Echipa României va fi compusă din Steliana Nistor, Sandra Izbaşa, Anamaria Tămîrjan, Gabriela Drăgoi, Cerasela Pătraşcu şi Andreea Acatrinei.

Playtech: Cea mai incitantă „sosie” a lui Kim Kardashian s-a dezbracat pentru fani. Cum arată după ce a investit o avere în noul ei trup GALERIE FOTO


Comentarii (5)
 •  17 Martie 2008, 22:55

Si inca ceva...ma nemultumeste atitudinea lor...felul in care abordeaza competitiile,nu au incredere in ele...imi amintesc de Andreea Raducan care era mult mai mica(la Sydney) dar facea fata mai bine presiunii unui concurs..poate aici e vina antrenorului...sigur o sa zici ca nu-s in masura sa vorbesc nici despre asta...dar ca fan,suporter,consumator...cum vrei tu am dreptul sa-mi zic oful si ce as vrea sa vad.imi pare rau dar asa cred eu.

 •  17 Martie 2008, 22:47

Dragul meu dupa cum ai vazut nu vorbesc in necunostinta de cauza..barna si paralelele Stelei sunt aceleasi ca la cupele mondiale de la sfarsitul lui 2007.Deci nu a avut mult de lucrat la ele decat la executie..atunci de ce nu incearca o saritura noua sau macar o perfectionare a acesteia.E al treilea an la rand si ea tot are o tinuta urata.De cele mici nu am zis nimic...chiar am apreciat,cat despre americani..nu notele caraghioase ma interes.ci executiile+dificultatea..sa nu ne pacalim singuri!!

 •  03 Martie 2008, 17:53

PENTRU MIMI: Cum adica nu au schimbat nimic? Ai vazut de exemplu barna si paralele Ceraselei? Le-a schimbat total. Sau Stela Nistor de asemenea a adaugat elemente noi la barna si paralele. SI zici ca ai vazut Cupa Americii..pana si americanii au spus ca notele erau caraghioasa..si gimnastele radeau de note..asa ca nu poti compara notele. Stela s-a prezentat onorabil, mi-a placut mult barna ei, a fost sigura pe ea, foarte frumos..bravo Stela!!! suntem alaturi de tine. Fetele au nevoie de incurajari nu de critici...ele stiu foarte bine ce au de facut..iar ceea ce fac nu este usor deloc, iar riscurile sunt enorme. Mi-a displacut mesajul tau Mimi...te-ai gandit vreodata ca aceste mesaje sunt citite si de fete si antrenori?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează