SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

FOTO Ne-am făcut de râs și aici! În sala unde se antrenează sportivii de la Campionatele Europene de la Cluj PLOUĂ!

Foto: Dorin Chioțea / TVR
Foto: Dorin Chioțea / TVR

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 17:31

Cluj-Napoca organizează în perioada 19-23 aprilie Campionatele Europene de gimnastică.

Sunt probleme mari însă: în sala de antrenament unde se pregătesc gimnaști din 37 de țări plouă!

Dorin Chioțea, jurnalistul TVR, a postat o imagine în care apare Mariana Bitang ștergând cu mopul în sala unde ploua.

"Priviţi fotografia anului 2017: Doamna de Fier Mariana Bitang vrea o sala de antrenamente civilizată pentru sportivi. Iar pentru asta e gata să facă orice, inclusiv să dea cu mopul la Campionatele Europene Petrom.

«Noi suntem voluntari pe aici», îmi spunea cu subînţeles inegalabilul Octavian Bellu. Gimnastică cu glorie şi raze de lumina pentru Mariana nu înseamnă doar glamour, ci deseori şi râvnă de tip low cost. Admiraţia sinceră a unei femei de serviciu istovită lângă găleţi e parte din peisaj. Jur că mă înclin fără alte cuvinte!", a fost reacția lui Chioțea.

Campionatele Europene trebuiau să aibă loc la București, dar nu s-a mai construit sala de sport promisă de autorități.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  21 Aprilie 2017, 15:05

Se oftica miticii de zici ca mor cu totii !! Dupa ce s-au facut de râs, angajandu-se acesti mitici ca vor organiza CE de gimnastica- cu primarii mascarici alesi de ei (Oprescu,Firea) n-au reusit sa faca in Buchale o sala de sport , asa cum s-au angajat! Daca nu salva Clujul , campionatele erau mutate in alta tara. Si acum vin miticii cu stiri false, se vede treaba ca zgarieturile de pe ochi ii dor tare de tot. Rusine Chiloţea, rusine GSP!

ray51
ray51  •  21 Aprilie 2017, 08:52

E X E C R A B I L !!! Poate e un montaj in Photoshop...

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Aprilie 2017, 08:26

E posibil sa fie vechea sala de gimnastica ,pe str Arges ,unde s-a antrenat printre altele si Nadia Comaneci Teodora Ungureanu imediat dupa intoarcerea de la Montreal. Asta era singura sala de gimnastica pe acele vremuri ,poarta numele unei gimnasticiene importante clujence. E veche ,poate are nevoie de mici reparatii ,dar pe ansamblu campionatele astea functioneaza bine.Daca sunteti atat de grozavi de ce nu s-au organizat la Bucuresti? Vedeti aschia din ochii clujenilor dar nu barna din ochii vostri!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează