SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIOANELE AU AJUNS ACASĂ

FOTO & VIDEO Cu patru medalii de aur şi două de argint, gimnastele au revenit astăzi la Bucureşti

Foto: Cristi Preda +7   FOTO
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 14 mai 2012 18:25

Cătălina Ponor (24 ani), Sandra Izbaşa (21 ani), Raluca Haidu (17 ani), Diana Bulimar (16 ani) şi Larisa Iordache (15 ani) şi-au făcut apariţia zîmbitoare în sala de protocol a aeroportului "Henri Coandă" după ce-au reuşit să urce din nou România pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Europenele de la Bruxelles.

Lotul feminin de gimnastică s-a întors de la Campionatele Europene cu un palmares de invidiat: patru medalii de aur (concursul pe echipe, Sandra Izbaşa la sărituri, Cătălina Ponor la bîrnă, Larisa Iordache la sol) din cinci posibile şi două de argint (Larisa Iordache la bîrnă şi Cătălina Ponor la sol).

"Medaliile ar trebui să vină ca un efect logic din partea unui sistem bine pus la punct, nu din eforturile supraomeneşti ale unor copii", a spus Octavian Bellu.

"Cel mai mare talent al antrenorului e să ţii sportivele departe de accidentări şi afecţiuni importante", a punctat Mariana Bitang.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
gabrielaj
gabrielaj  •  14 Mai 2012, 22:51

ce frumoase sunt campioanele noastre si micutele,junioare care de abia se vad din trening mi-s drajiiiiiiiii daca voi avea un copil va fi gimnast cu siguranta. daca vreti sa revedeti finala pe echipe am gasit pe you tube , scrieti :Women's Team Final - EC Brussels 2012 apreciez inteligenta domnului bellu a vazut exercitiile ruselor la paralele deci stie ca acolo este tendonul lui achile daca am reusi macar sa facem un exercitiu ca si mustafina la paralele parca era asemanator cu cel facut de mitica nadia ,i-au dat15,800 imens pt paralele daca nu reusim note mai mari nu pupam medalii la jo.sunt si chinezoiacele si americanele dar cred ca domnu 'bellu e constient si va lucra la asta.

numauita
numauita  •  14 Mai 2012, 22:51

Eforturi supraomenesti fetite, munca titanica si din parea antrenorilor, parinti adusi aproape de faliment, crize familiale, nu mai au bani nici macar bani de autobuz pentru mers la antrenamente. Cine culege roadele? STATUL MARLANOI SI IMPUTITANIILE CARE CONDUC SPORTUL SI SOCIETATEA! Vaaai, Romaniaaaaa, ce tari suntem! Nu ajutati cu nimic escrocifarainima, cu NI-MIC! Totul cade pe seama parintilor si antrenorilor, care isi dau sufletul! Este exact cum a zis Sorana Carstea, "le datorez TOTUL parintilor", Romania nu a facut nimic pentru ea! Sunt sali de gimnastica cu igrasie, gauri in parchet si mochete roase in loc de saltele olimpice, vechi de 40 de ani! Rusiiiiineeee! Bravo fete d

ralffy_mr
ralffy_mr  •  14 Mai 2012, 19:54
Postat de blue_sky pe 14 Mai 2012, 18:57

Lor ar trebui sa le faceti statuie, pentru ceea ce au realizat si vor realiza in continuare.Cata nedreptate, un fotbalist mediocru din prima liga castiga enorm fata de fetele astea caree chiar aduc faima tarii noastre.Patronii din fotbal, care se scalda in bani, ar trebui sa faca un gest de recunoastiinta pentru ele si sa puna fiecare bani sa le premieze asa cum se cuvine, nu sa-i arunce aiurea pe hahalerele de fotbalisti.

Statul, guvernul, .,..nu patronii din fotbal...pe ie...vede-i-as cat mai putin ;)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează