SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Gimnastele României s-au întors în țară cu trei medalii » Una dintre sportive a plâns și n-a putut vorbi cu presa

Captură TVR 1
Captură TVR 1

Articol de GSP - Publicat marti, 07 august 2018 11:38

Gimnastele României au revenit de la Campionatele Europene de la Glasgow în același avion cu lotul de canotaj.

Ioana Stănciulescu, medaliată cu aur la sol la concursul junioarelor, a izbucnit în plâns și n-a putut vorbi cu presa.

"Noi consumăm foarte repede o generaţie întreagă de senioare, iar junioarele pe care le producem sunt foarte puţine. La primul mandat mi s-au predat zero gimnaste, iar la al doilea mandat mi s-au predat, de asemenea, zero gimnaste. Ca să construieşti o echipă, ai nevoie de timp şi de linişte", a declarat Nicolae Forminte, antrenorul coordonator al lotului de gimnastică.

Celelalte două medalii obținute la Europene au aparținut Denisei Golgotă care a luat argintul la sol și bronzul la sărituri.

Citește și:  Lungul drum spre Tokyo » Nicolae Forminte se teme pentru calificarea la JO: "Problema noastră este că trebuie să ne calificăm"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maxp
maxp  •  07 August 2018, 18:00

Poate n-ar fi totusi rau sa mai incercam si cu altii carora li se predau 0 gimnaste, ca poate-poate reusesc mai mult. Nu de alta, dar m-am cam saturat de scuzele si aroganta lui Forminte.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează