SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICA

In grafic

Articol de GSP - Publicat luni, 02 iulie 2007 00:00

Echipa feminina a Romaniei s-a impus in triunghiularul din Spania

Gimnastele romane au sustinut una dintre ultimele verificari inaintea Campionatului Mondial ce se va desfasura in luna septembrie la Stuttgart. La triunghiularul din Spania, desfasurat in orasul Vitoria au mai participat echipa tarii gazda si cea a Italiei. De la Deva au fost selectionate de catre antrenorul Nicolae Forminte, Steliana Nistor, Cerasela Patrascu, Andreea Grigore, Ana Maria Tamirjan, Daniela Druncea si Madalina Gutu. Lor li s-a alaturat si Catalina Ponor, aflata la prima competitie dupa revenirea in activitate.

Concursul pe echipe a fost cistigat de Romania, care a devansat reprezentativa Italiei cu sase puncte. Revansa italienilor a venit la individual compus, unde Vannessa Ferrari s-a impus in fata Stelianei Nistor si a Andreei Grigore. Catalina Ponor, tripla campioana olimpica, a evoluat la doua aparate, sarituri si birna. Ponor a revenit in sala de gimnastica dupa o pauza de aproape un an si se pregateste la Bucuresti cu Mariana Bitang, separat de lotul olimpic de la Deva coordonat de Nicolae Forminte. Din echipa Romaniei a lipsit Sandra Izbasa, care se reface dupa o accidentare la glezna stinga.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează