SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Continuă problemele pentru Larisa Iordache: „Doctorii elvețieni au fost uluiți cum de a putut concura la un asemenea nivel”

Larisa Iordache FOTO Instagram @larisa_iordache +49   FOTO
Larisa Iordache FOTO Instagram @larisa_iordache

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 aprilie 2021 10:48 / Actualizat vineri, 23 aprilie 2021 11:09

Larisa Iordache (24 de ani) s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo și în finala de individual compus de la Campionatul European de Gimnastică de la Basel, dar sportiva din România nu va concura pentru medalie.

După ce a obținut biletul pentru Tokyo, Larisa Iordache a făcut febră și a acuzat „dureri și o stare generală proastă”. Durerile nu-i dau pace, iar Larisa nu se va putea lupta pentru medalie la Basel din cauza unei crize renale. Anunțul a fost făcut de CS Dinamo, unde este legitimată sportiva. 

CS Dinamo: „Doctorii elvețieni au fost uluiți cum de Larisa a putut concura la un nivel atât de înalt”

„Sportiva noastră Larisa Iordache nu va putea concura astăzi în concursul individual compus de la Campionatul European de la Basel (Elveția)! În această dimineață, Lari nu părăsise încă spitalul unde a fost internată după criza renală din ziua concursului de calificare de miercuri. După aproape 36 de ore de tratament cu antibiotic durerile încă nu au dispărut în totalitate. 

Până și doctorii elvețieni au fost uluiți cum de a putut concura la un nivel atât de înalt în starea ei fizică! Dar aceasta este Larisa, un caracter extraordinar, un sportiv de excepție care și-a dorit atât de mult calificarea la Jocurile Olimpice încât a reușit să-și estompeze slăbiciunea fizică prin motivație mentală! Indiferent dacă va mai putea concura sau nu la acest Campionat European (mai are finale pe aparate duminică), Larisa va fi pentru noi MAREA CAMPIOANĂ a acestui European! Sănătate multă, Lari!”, se arată în comunicatul postat de clubul Dinamo. 

1 medalie de bronza obținut Larisa Iordache la Jocurile Olimpice, la Londra, în 2012

7 medalii de aura câștigat Larisa Iordache la Campionatele Europene

Larisa Iordache: „Din păcate nu voi putea concura”

„Știu că astăzi este finala la individual compus, iar eu din păcate nu voi putea concura deoarece încă nu am ieșit din spital. Dar pot spune că sunt mult mai bine și sper ca starea mea de sănătate să devină din ce în ce mai bună pe zi ce trece”, a scris Larisa Iordache pe contul personal de Instagram.

Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
Larisa Iordache
+45 FOTO

Citește și alte știri despre gimnastică:

Marian Drăgulescu a ratat finala europeană de la sărituri

Cum a fugit Nadia Comăneci din România: „Mă târâsem prin noroi și apă, traversasem garduri de sârmă ghimpată, cu teama că voi fi împușcată în spate”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (1)
176901212832165
Dan Petnaise  •  23 Aprilie 2021, 19:07

Respect Larisa !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close