SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OPERAȚIE

Larisa Iordache s-a operat din nou: „Am avut stări de rău și somnolență, niciodată nu mi s-a mai întâmplat asta”

Larisa Iordache / Sursă foto: Instagram 
@larisa_iordache
Larisa Iordache / Sursă foto: Instagram @larisa_iordache

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 13:53

Gimnasta Larisa Iordache (25 de ani) a fost operată într-o clinică din Viena la gleznă, pentru a rezolva problema care a împiedicat-o să participe în finala la bârnă de la JO din acest an. 

„Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio intervenție. 

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg”, a spus gimnasta, într-un dialog cu fanii pe Instagram.

Larisa Iordache: „A șaptea operație...nu-i chiar ușor”

Cu ce probleme s-a confruntat Larisa Iordache? O entorsă metatarsiană, care a forțat-o să se retragă din finala de la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

„Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e... A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Ştiu ca este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare etc.), însă măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu şi nu o să îmi mai creeze probleme”, a scris Larisa Iordache, pe contul ei de Facebook, înainte de a se opera.

Larisa Iordache, voință de fier

Larisa Iordache se află la cea de-a șaptea intervenție chirurgicală. Deși sorții i-au fost în repetate rânduri potrivnici, Larisa n-a renunțat: în ciuda numeroaselor accidentări, a revenit în sală în finalul lui 2020, califcându-se ulterior la Jocurile Olimpice, întrecere ce a avut loc la scurt timp după dispariția prematură a mamei sale.

21 de medaliila JO, Europene și Mondiale a strâns Larisa Iordache în carieră (7 aur, 9 argint, 5 bronz), singura distincție olimpică fiind bronzul cu echipa la Londra, în 2012

VIDEO Marian Drăgulescu, mesaj clar pentru politicienii români: " S-a dus școala românească de gimnastică! Vechiul sistem nu mai funcționează"

Citește și alte știri din gimnastică:

EXCLUSIV GSP Interviu-eveniment cu Nadia Comăneci la 60 de ani: ce secrete și principii de viață are + declarație de dragoste: „România e acasă, oriunde m-aș afla”

SPECIAL GSP Perfecţiunea în 10 paşi » Drumul spectaculos al Nadiei Comăneci de la 6,20 și trei căzături la bârnă până la nota maximă de la Montreal

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează