SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  OPERAȚIE

Larisa Iordache s-a operat din nou: „Am avut stări de rău și somnolență, niciodată nu mi s-a mai întâmplat asta”

Larisa Iordache / Sursă foto: Instagram 
@larisa_iordache
Larisa Iordache / Sursă foto: Instagram @larisa_iordache

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 13:00 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 13:53

Gimnasta Larisa Iordache (25 de ani) a fost operată într-o clinică din Viena la gleznă, pentru a rezolva problema care a împiedicat-o să participe în finala la bârnă de la JO din acest an. 

„Am avut niște stări de rău și somnolență. Nu am putut să mă ridic deloc din pat, nu mi s-a mai întâmplat asta niciodată, la nicio intervenție. 

Piciorul e mult mai bine, nu mă mai doare atât de tare. E o tăietură. La operația asta m-am speriat foarte tare și am avut multe emoții. Am făcut-o pentru a fi bine, glezna îmi dădea dureri mari, nu puteam să mai merg”, a spus gimnasta, într-un dialog cu fanii pe Instagram.

Larisa Iordache: „A șaptea operație...nu-i chiar ușor”

Cu ce probleme s-a confruntat Larisa Iordache? O entorsă metatarsiană, care a forțat-o să se retragă din finala de la bârnă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

„Cu una în plus sau cu una în minus cam tot aia e... A 7-a operație, nu-i chiar ușor, dar nu mă plâng! Ştiu ca este un pas foarte simplu în vindecarea gleznei mele, dar ce urmează mă sperie mai tare (cârje, recuperare etc.), însă măcar o să fiu stăpână pe piciorul meu şi nu o să îmi mai creeze probleme”, a scris Larisa Iordache, pe contul ei de Facebook, înainte de a se opera.

Larisa Iordache, voință de fier

Larisa Iordache se află la cea de-a șaptea intervenție chirurgicală. Deși sorții i-au fost în repetate rânduri potrivnici, Larisa n-a renunțat: în ciuda numeroaselor accidentări, a revenit în sală în finalul lui 2020, califcându-se ulterior la Jocurile Olimpice, întrecere ce a avut loc la scurt timp după dispariția prematură a mamei sale.

21 de medaliila JO, Europene și Mondiale a strâns Larisa Iordache în carieră (7 aur, 9 argint, 5 bronz), singura distincție olimpică fiind bronzul cu echipa la Londra, în 2012

VIDEO Marian Drăgulescu, mesaj clar pentru politicienii români: " S-a dus școala românească de gimnastică! Vechiul sistem nu mai funcționează"

Citește și alte știri din gimnastică:

EXCLUSIV GSP Interviu-eveniment cu Nadia Comăneci la 60 de ani: ce secrete și principii de viață are + declarație de dragoste: „România e acasă, oriunde m-aș afla”

SPECIAL GSP Perfecţiunea în 10 paşi » Drumul spectaculos al Nadiei Comăneci de la 6,20 și trei căzături la bârnă până la nota maximă de la Montreal

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează