SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  DEZVĂLUIRI

Marian Drăgulescu, mărturii șocante la emisiunea lui Denise Rifai: „Am avut o relație nocivă cu prima soție. Ne băteam parte în parte”

Marian Drăgulescu, la emisiunea lui Denise Rifai // foto: Facebook @ 40 de întrebări cu Denise Rifai
Marian Drăgulescu, la emisiunea lui Denise Rifai // foto: Facebook @ 40 de întrebări cu Denise Rifai

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 aprilie 2021 08:34 / Actualizat miercuri, 21 aprilie 2021 10:02

Marian Drăgulescu (40 de ani) a fost invitatul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” în această săptămână, în cadrul căreia a povestit momente tulburătoare din relația cu Larisa Drăgulescu, prima lui soție, de care a divorțat în 2009.

Drăgulescu, cel mai medaliat sportiv român, cu 3 medalii la Jocurile Olimpice și 109 distincții la Mondiale, a avut parte de momente șocante în relația cu Larisa Drăgulescu, prima sa soție. La emisiunea lui Denise Rifai, sportivul a mărturisit că momentele de violență interveneau adesea în relația lor.

Marian Drăgulescu: „Ne băteam parte în parte”

„Am învățat în viața mea din greșeli, așa că nu regret căsnicia cu Larisa. Au fost și momente frumoase ale relației, și momente mai puțin frumoase. Cel mai bine ne merge separat, ne înțelegem de minune acum. A fost o relație nocivă, au fost multe scandaluri, certuri, am fost doi tineri care scoteam ce e mai rău din noi. Ne băteam parte în parte, de multe ori ea sărea. Cât e ea de mică! Eu sunt o persoană destul de calmă, prefer să rămân calm”, a recunoscut, franc, Drăgulescu, citat de Libertatea.

Drăgulescu regretă că a răspuns cu aceeași monedă atunci când fosta lui soție recurgea la violență: „Au fost multe altercații, de multe ori nu am ripostat, alteori am ripostat, de aceea îmi pare rău că am făcut-o. Îmi pare rău. Încerc să învăț. A fost singura relație cu altercații și cu certuri, în rest n-am mai ridicat mâna la o femeie”.

Renumitul gimnast a atins și subiectul acuzațiilor de violență asupra copiilor săi. Drăgulescu neagă ceea ce fosta soție susține.

„Niciodată nu mi-am bătut copiii! Au fost două situații. Fetița se juca alături de copiii nașilor și a căzut și și-a mușcat buzița. Chiar și nașul a dat ulterior declarații cu ceea ce s-a întâmplat. Băiatului i-am luat două ATV-uri, s-a jucat la țară, s-a lovit de o creangă. Niciodată nu mi-am bătut copiii, iubesc, îmi plac copiii, nu i-am tratat niciodată diferit pe cei doi copii. Eu sper ca Larisa să fie o mamă bună pentru copii, ei trăiesc împreună cu mama lor, la Reșița”, a declarat sportivul.

Căsnicia lui Marian cu Larisa a durat 3 ani, între 2006 și 2009. În 2010, gimnastul s-a recăsătorit, aleasa fiind Corina. În 2019, și această căsnicie s-a destrămat.

Mai multe știri din sporturi:

Pilotul din F1 care și-a pălmuit adversarul chiar pe circuit: „Mi-am prezentat scuzele, nu așa sunt eu”

Curiosul caz al Stadionului Cotroceni » BNR, răspuns EXCLUSIV pentru GSP: „Nu există plan de modernizare/reconstrucție”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (2)
1189594351073689
Vladescu Mircea  •  21 Aprilie 2021, 16:24

Eu am vazut-o cu ochii vineti , pe tine nici macar zgariat !!!!! Esti si las , si mincinos !!! De vorba aia ai auzit ? Pe o femeie nu o atingi nici macar cu o floare !!!! De , marlania iese prin piele si medaliile nici nu mai conteaza !!!!!

depeche
depeche  •  21 Aprilie 2021, 11:27

Cum poti sa spui ca te bateai parte in parte cand tu esti atlet de performanta iar ea o pipernicita? Adica ea iti dadea o palma care ustura putin si tu ii dadeai tot o palma de o aruncai din dormitor in living? Penibil...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează