Articol de GSP - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 15:32

Nadia Comăneci împlineşte azi 50 de ani. În onoarea uneia dintre cele mai mari campioane ale lumii, Gazeta Sporturilor a decis să facă un gest rarisism în istoria sa de 87 de ani şi a schimbat capul de ziar la cele două ediţii speciale pe care i le-a dedicat în ziarele de ieri şi de azi.

Alături de dumneavostră, tot prin intermediul Gazetei, o serie de personalităţi au ales să facă o reverenţă în faţa unei legende, transmiţîndu-i Nadiei un mesaj. Iată-l pe cel al Primului-Ministru, Emil Boc!

"Urez un sincer La mulţi ani Nadiei Comăneci la aniversarea a 50 de ani şi felicit Gazeta Sporturilor pentru iniţiativă de a îi dedica o ediţie specială.

Nadia Comăneci este o sportivă desăvîrşită, care a revoluţionat lumea gimnasticii prin evoluţiile sale. Va rămîne în istoria gimnasticii mondiale un reper de excelenţă, iar în plan naţional un ambasador de seamă al României în străinătate.

Nadia Comăneci a asocitat numele ţării noastre în lume cu performanţa, cu talentul, fiind unul dintre cei mai iubiţi sportivi, un om care ne face să ne simţim mîndri că sîntem români.

Personal, o apreciez şi o stimez foarte mult pe Nadia Comăneci pentru întreaga sa carieră. Este un model pentru multe generaţii de tineri şi sper ca exemplul său să inspire şi generaţiile viitoare.

Îi doresc la mulţi ani, multă sănătate şi fericire!"

Citeşte aici mesajul lui Sorin Oprescu pentru Nadia: "Să-i fim recunoscători! La mulţi ani!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”