SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CONFLICT

Nicolae Forminte: "Dacă ştiam că Sandra Izbaşa nu cîştigă, nu veneam la premii" :X

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 ianuarie 2009 00:00

Nicolae Forminte, antrenorul lotului naţional de gimnastică, s-a arătat deranjat de faptul că Premiul Naţional pentru Sport pentru "rezultatele de excepţie obţinute în 2008", printr-un Ordin al Ministerului Tineretului şi Sportului, a fost oferit Constantinei Diţă-Tomescu, în loc să fie acordat Sandrei Izbaşa.

"Premiul naţional pentru sport ar trebui acordat sportivului cu cele mai multe medalii în acel an. Eu n-am făcut nici o aluzie. Am înţeles că s-au folosit alte criterii. Dacă lumea s-a săturat de gimnastică şi de medalii, atunci să ne zică. Pe mine mă deranjează lipsa de rigoare.

Eu ştiu că în sport contează medaliile, dar o să mai învăţ şi o să mă pun la punct cu detaliile lor. Dacă ştiam cum se apreciază nu mai veneam la această festivitate. Eu cred că Sandra Izbaşa merita titlul de cel mai bun sportiv al anului", a spus Nicolae Forminte.

Constantina Diţă-Tomescu a fost premiată şi în cadrul Galei "Superlativele Anului GSP", unde a primit distincţia de "Cel mai bun sportiv al anului 2008".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  04 Februarie 2009, 15:02

Sandra ar fi meritat premiul. Intr-adevar, clasamentele trebuie facute concret, nu pe ce li s-a parut unora. Tot respectul Constantinei Dita-Tomescu, dar Sandra este sportiva anului.

 •  03 Februarie 2009, 15:11

Ai dreptate "regele carol". Multi nu-si dau seama ca desi nu au reusit mai mult la olimpiada, gimnastica romaneasca a castigat multe medalii la europene, un loc 3 la mondiale, si o groaza de concursuri in afara de acestea.MTS-ul si COSR-ul faceau o mai buna premiere daca premiau pe sportivii care au facut multe sacrificii pentru a ajunge la olimpiade sau dupa numarul de medalii si nu pe alte criterii, gen "varsta", munca primand pentru a ajunge la aceasta performanta !

 •  02 Februarie 2009, 11:31

De unde atita fayr-play la un pirlit ca forminte!!Un antrenor de valoare trebuie sa respecte niste hotariri luate cu siguranta de cei ce cunosc cu adevarat un lucru deosebit de valoros,dar cred mai degraba ca e doar un paravan facut de acest minuscul, si la propriu si la figurat ,antrenor care stie ca nu va mai avea rezultate deosebite pe viitor,si incearca cu tot felu de mizerii.Cu siguranta ca sta pe la deva doar sa mai faca niste banuti,ca performanta ioc.Ne este mila de asemenea oameni...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează