SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

Nimic n-o poate opri: un nume mare revine în competițiile de gimnastică!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 17:25

Cătălina Ponor (28 de ani) va reveni în competiții cu echipa feminină de gimnastică la etapa de Cupă Mondială de la Doha. Gimnasta va concura alături de Larisa Iordache și Diana Bulimar la competiția care va avea loc în perioada 24-26 martie.

Cătălina Ponor a suferit o intervenție chirurgicală la tendonul unui picior în luna octombrie a anului trecut și a ratat participarea la Campionatul Mondial de la Glasgow.

Conform organizatorilor de la Doha, Ponor va evolua la bârnă, Diana Bulimar la paralele și sol, iar Larisa Iordache la paralele, bârnă și sol.

Ultima competiție la care a participat Cătălina Ponor a avut loc în septembrie 2015, în bilateralul România -Franța.

Lotul feminin de gimnastică va participa în luna aprilie la turneul preolimpic de la Rio, care va decide ultimele patru echipe calificate la Jocurile Olimpice din acest an. Echipa României nu a reușit o clasare în primele opt echipe la Campionatul Mondial de anul trecut și a ratat calificarea directă la Olimpiadă pentru prima dată în istorie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mobilajucarii
mobilajucarii  •  03 Martie 2016, 14:49

Larisa Iordache si Diana Bulimar sunt ca acasa la Doha. In timp ce Diana nu a lipsit de la ultimele 5 editii, Larisa a ratat prezenta doar anul trecut, cand era accidentata. Catalina Ponor revine acolo dupa 4 ani. Mult succes !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează