GIMNASTICA    •   SCANDAL

#NU ABUZ // Apogeul abuzului sexual din lotul de gimnastică: "Indiferent de accidentare, mâinile lui ajungeau acolo. Ai fost cel mai înfricoșător monstru dintre toți!"

FOTO: Reuters

FOTO: Reuters

Miercuri, 24 Ianuarie

Fosta gimnastă Mattie Larson (25 de ani) a dat detalii frapante despre modul în care Larry Nassar, medicul echipei de gimnastică a Statelor Unite ale Americii, se comporta."Nu a fost ușor să vin astăzi aici. Nu credea că sunt capabilă, dar am realizat că nu mai sunt copilul care obișnuiam să fiu. Larry și ceilalți din staff au transformat sportul pe care îl iubeam într-un adevărat infern.

Accidentarea mea era într-o zonă extrem de sensibilă. Prima dată când Larry m-a atins acolo cu degetele am crezut că e doar o întâmplare. Nu folosea niciodată mănuși. Indiferent de accidentare, el ajungea mereu cu mâna acolo. Prioritatea lui ar fi trebuit să fie sănătatea mea, nu molestarea.

Larry, te-ai dovedit a fi cel mai înfricoșător monstru dintre toți. Te urăsc!", a declarat Mattie Larson în timpul procesului.

Citește și: Încă o victimă a doctorului Larry Nassar » Simone Biles dezvăluie calvarul la care a fost supusă: "Vă rog să mă credeți că a fost mult mai dificil să spun asta cu voce tare decât să aștern pe hârtie"

Comentarii (0 ) Adaugă comentariu

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase