SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CM DE GIMNASTICA DE LA LONDRA

Octavian Belu: "Drăgulescu la sărituri poate fi învins numai dacă se învinge singur"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 octombrie 2009 00:00

Fostul antrenor al lotului feminin de gimnastică, Octavian Belu, a vorbit la rândul său despre performanţa lui Marian Drăgulescu, ajuns la cel de-al optulea titlu mondial din carieră: "Drăgulescu este un sportiv câştigat pentru marea performanţă.

Aşa este destinul unui om, după un an-doi ani de suferinţă şi de probleme, iată că a reuşit să depăşească tot ce i-a stat în cale şi să revină acolo unde-i este locul. Să fim serioşi, Drăgulescu la sărituri poate fi învins numai dacă se învinge el singur.

Nu am văzut încă un săritor de talia lui cu toate că toţi încearcă să facă săritura pe care el a făcut-o pentru prima dată. Deci e o victorie deosebită pentru el personal, pentru cariera lui".

Belu a vorbit şi despre medaliatul cu argint din finala de la sărituri: "Să nu uităm şi rezultatul lui Flavius Koczi, deci pentru gimnastica masculină este o performanţă deosebită şi speranţele pentru Jocurile Olimpice renasc.

Chiar dacă s-au schimbat colectivele de antrenori, chiar dacă sunt mulţi gimnaşti tineri, iată că tot Marian Drăgulescu reuşeşte să dea o altă imagine sportului românesc în general, nu numai gimnasticii".

Sursa: NewsIn

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mightymike
mightymike  •  19 Octombrie 2009, 10:13

Heh nu shtiu daca domnu' Che nu era cumva ironic, mie asa imi suna.

 •  18 Octombrie 2009, 19:11

In primul rind xreau sa multumesc sportivilor:ANA PORGRAS,ANAMARIA TAMIRJAN,DIANA CHELARU,GABRIELA DRAGOI,MARIAN DRAGULESCU,FLAVIUS KOTZI,ROBERT STANESCU,DANIEL POPESCU,COSMIN POPESCU,MARIUS BERBECAR,antrenorului NICUSOR PASCU si intreg stafului dinsului pt.medaliile obtinute si pt. bucuriile aduse noua.FELICITARI.

 •  18 Octombrie 2009, 17:03

ce-ar fi sa nu mai puna nimeni jugul pe fete numai ca sa ni se satisfaca noua nationalismul sentimental ? ce-ar fi dumneata, domnule tavix che guevara, sa te torturezi pentru natie ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close