SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Prima reacție a Larisei Iordache după accidentarea de la încălzire! Românca n-a mai putut concura pentru calificarea în finală

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 17:38

Larisa Iordache s-a accidentat groaznic înainte de a intra pe primul aparat din calificările pentru CM de la Montreal. Românca se încălzea, însă a avut parte de un accident și nu mai poate concura.

Ea era pregătită să intre la toate cele 4 aparate pentru calificarea în finală la individual-compus. Niciuna dintre românce nu s-a calificat. Cătălina Ponor și Ioana Crișan au ratat execuțiile.

”Când am spus că sunt pregătită pentru orice nu mă așteptam chiar la asta. Ce-i drept m-a cam luat prin surprindere. Deși sunt bulversată încerc să îmi adun cuvintele pentru a putea să vă mulțumesc din tot sufletul!

N-am crezut că toată munca noastră, a mea și a antrenorilor, se poate evapora într-o fracțiune de secundă... n-am crezut și încă pare un vis neplăcut. Dar, cum e vorba aceea, ’cazi de șapte ori, te ridici de opt’. Eu o aleg de fiecare dată, iar acum din nou o să o fac, însă sper să îmi iasă mai bine!

Mulțumesc încă o dată pentru mesaje, gânduri bune și susținerea voastră! Mulțumesc antrenorilor mei pentru tot! We are a team! Mulțumesc familiei mele pe care o iubesc și mă iubește necondiționat, pentru fiecare clipă în care îmi sunteți alături. Mulțumesc!”, este mesajul pe care Larisa l-a postat pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează