SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  GIMNASTICĂ

S-a terminat coșmarul! Marian Drăgulescu a primit avizul medicilor și poate reveni în competițiile importante

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2018 17:40

Marian Drăgulescu, octuplul campion mondial la gimnastică, a primit avizul medical și va putea participa la CM de la Doha, după ce a fost oprit să concureze la CE de la Glasgow din vară. 

Marian Drăgulescu va putea participa la Campionatele Mondiale de la Doha, care se vor desfășura între 25 octombrie și 4 noiembrie.

Gimnastul în vârstă de 37 de ani a ratat Campionatele Europene din august pentru că nu primise aviz medical din partea Institutului National de Medicină Sportivă, după ce a suferit o operație la inimă. Contrariat de această decizie, Drăgulescu a protestat în fața Ministerului Tineretului și Sportului, dar nu a rezolvat nimic.

TVR informează că Marian Drăgulescu a primit avizul medical necesar pentru a intra în competiții și va putea participa la CM, competiție transmisă de postul public.

Până la întrecea din Qatar, el va participa săptămână viitoare la Cupa Mondială din Ungaria. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
titiduru22
titiduru22  •  13 Septembrie 2018, 20:20

Uau , ce usurare .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează