SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  CAMPIONATELE EUROPENE

Schimbare în echipa Rusiei pentru Campionatele Europene de la Cluj

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat marti, 11 aprilie 2017 13:31

Federația Rusă de Gimnastică a anunțat ieri că Maria Pașeka va face parte din echipa care va evolua la Cluj-Napoca la Campionatele Europene, 19-23 aprilie.

Gimnasta în vârstă de 21 de ani, care o înlocuiește pe Daria Spiridonova, are deja în palmares medalii la toate competițiile majore.

Alături de Pașeka din echipa Rusiei mai fac parte Natalia Kapitonova, Elena Eremina și Angelina Melnikova.

"Este foarte important pentru noi să vedem cum se vor descurca tinerele Kapitonova și Eremina pentru că va fi prima lor competiție importantă la senioare", a spus Evgheni Grebenkin, antrenorul lotului olimpic rus.

Elena Eremina a câștigat anul trecut la Campionatele Europene de juniori trei medalii, dintre care două de aur, și este una dintre speranțele Rusiei pentru viitor.

Campionatele Europene de la Cluj-Napoca nu vor avea întrecere pe echipe, ci doar concurs la individual compus și pe aparate, așa cum se întâmplă mereu în anii impari.

România va fi reprezentată la feminin de Cătălina Ponor, Larisa Iordache, Olivia Câmpian și Ioana Crișan.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  12 Aprilie 2017, 09:49

Va fi un festival de gimnastica deosebit. Indemn autoritatile romanesti la extrem de multa vigilenta. Inca de pe acum. Lasati mitingurile de majorari salariale si aparati sportivii prezenti, spectatorii si onoarea statului roman. Puteti cere ajutorul marilor servicii rusesti si americane. Fiti profesionisti.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close