SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  EXCLUDERE

VIDEO+FOTO Marian Drăgulescu a protestat în fața MTS » A venit Poliția

FOTO: Raed Krishan +27   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 19 iulie 2018 13:54

În jurul orei 13:45, Marian Drăgulescu (37 de ani) a venit în fața Ministerului Tineretului și Sportului, unde a protestat față de decizia Federației de a-l exclude din lotul pentru Campionatul European de Gimnastică de la Glasgow. 

CONTEXT: Drăgulescu a primit avizul medicilor cardiologi că este "apt pentru efort" după ce a fost supus, cu succes, unei intervenţii chirurgicale la inimă. Dar Federația Română de Gimnastică nu vrea sa riște, așa că refuză să-l includă în lotul pentru Europene. 

Cel mai titrat gimnast român din toate timpurile a întins pe trotuarul din fața MTS un drapel al României, pe care a pus apoi toate cupele și medaliile obținute pentru România. Ulterior, Poliția și-a făcut apariția în fața sediului Ministerului și l-a condus pe Drăgulescu în incinta ministerului. 

31 de medalii 
a strâns Drăgulescu în cadrul Olimpiadelor, Europenelor și Mondialelor la care a participat în carieră

Vezi și:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
xnread
xnread  •  19 Iulie 2018, 17:52

Îi înțeleg pe cei de la FRG, dar și pe domnul Dragulescu. Într-un anumit stadiu al convalescenței ( depinzând și de disciplină ) ai avea dreptul să participi la o activitate sportivă asumându-ți răspunderea ( risc propriu ). Cel puțin în Regatul Țărilor de Jos.:)

trianon19
trianon19  •  19 Iulie 2018, 16:38
Postat de dinamo_fan pe 19 Iulie 2018, 15:39

dar tu esti.

Bubico, tocmai ai dovedit ca nu esti atat de prostalau pe cat credeam eu, ci chiar mai mult :)

trianon19
trianon19  •  19 Iulie 2018, 16:31
Postat de catalynn pe 19 Iulie 2018, 15:32

Cum iti dai seama ca Vladutz13 ani, TrianonIQ19 si *** sunt fcsbisti? Simplu! Domnul Dragulescu este legitimat la CSA Steaua si este înjurat fix de catre ei! Daca injuriile veneau de la dinamovisti mai ziceam, insa oamenii au păstrat un ton decent, cei mai josnici au fost evident fcsbistii! Bravo! :-))))

Te-a lovit canicula, prostovane? Arata-mi unde l-am injurat pe Marian si promit sa nu te mai batjocoresc timp de 2 secunde

Vezi toate comentariile (21)
Comentează