SPORTURI  »  GIMNASTICA  »  WORLD CHALLANGE CUP

VIDEO Prima reacție a Cătălinei Ponor după aurul de la Doha: "Primul concurs cu un rezultat satisfăcător"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 martie 2016 12:35

Cătălina Ponor a câștigat medalia de aur la bârnă la World Challange Cup de la Doha. A fost prima competiție internațională la care participă după JO de la Londra.

Sportiva din România a reacționat după rezultatul excelent obținut.

"În sfârşit, dupa 4 ani, dupa o operaţie în care am tras cu greu şi la care încă mai resimt dureri, cu incertitudini daca voi mai reuşi sau nu, după multă muncă şi ambiţie, am reuşit sa fac primul concurs cu un rezultat satisfăcător.

Zic satisfăcător fiindcă mai e mult de muncă, iar de abia de acum concursurile si partea grea incep, dar mă duc înainte mai încrezătoare!

Mulţumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost şi sunt alături de mine si m-au încurajat la fiecare pas. Sănătatea este singurul lucru de care atât eu, cât şi fetele avem nevoie", a scris Ponor pe pagina ei de Facebook.

 

#workwithcata #roadtorio

Posted by Catalina Ponor on Friday, 25 March 2016

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  06 Aprilie 2016, 15:02

Excelent exercitiu, Catalina. Dupa 4 ani de sedere deoparte de sala de antrenamente, acest exercitiu arata foarte bine. Bravo. Am mare incredere in capacitatea ta de revenire si de a concura la nivel inalt. Te pup pe ochii tai frumosi.

ex_pitesteanul
ex_pitesteanul  •  27 Martie 2016, 15:05

e super tare fata asta! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează