SPORTURI  »  HANDBAL  »  STEAUA - DINAMO 19-22

A făcut meciul vieții și i-a adus titlul lui Dinamo în finala cu Steaua: "Suntem cei mai buni!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 23:12

O seară incredibilă pentru Saeid Heidarirad, iranianul care recunoaște că a făcut meciul vieții sale în victoria obținută în meciul decisiv cu Steaua, care a adus al treilea titlul consecutiv lui Dinamo, scor 22-19.

Apără Saied! Apără Saied! De 22 de ori s-a auzit pe comentariul meciului de aseară această propoziție. Iranianul a fost incredil, el care leșinase după meciul al doilea, slăbit de o răceală puternică prin care trecuse înaintea partidei.

Saied, felicitări, ești campion cu Dinamo!
- Felicitările trebuie să le primească defensiva din fața mea. Echipa a luptat incredibil, nu am vrut să cedăm nici un moment. Sunt foarte fericit acum!

- Ce ați discutat la pauză, după o primă repriză nu foarte bună?
- Am zis să nu cedăm, să jucăm, să luptăm. Știam că putem întoarce și că putem să revenim. Am avut încredere în echipa mea. Nu-mi pot imagina, toată lumea a luptat, noi a trebuit să jucăm și împotriva fanilor Stelei, dar acum suntem campioni.

- Ești acum eroul lui Dinamo!
- Nu puteam fi erou de unul singur! Toate echipa, apărarea din față, fanii noștri, antrenorul, cei care au crezut în noi, cu toții au contribuit la acest titlu. Dinamo e campioană, suntem cei mai buni!

Vezi și: VIDEO + FOTO Dinamo e CAMPIOANA României la handbal masculin! Meci decisiv DRAMATIC cu Steaua + incidente la final

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
bazileon
bazileon  •  01 Iunie 2018, 23:29

Si era si in postul Ramadanului, ce stiti voi? De-aia a colapsat dupa meciul doi, complet deshidratat. Un erou! Uite-asa a pierdut Stanga razboiul, cu toata galeria si Scuipaciovul lor cu tot. Niste creiere rase, tunse si frezate.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  01 Iunie 2018, 13:42

Felicitări ambelor echipe!

stoichkov10
stoichkov10  •  01 Iunie 2018, 11:58
Postat de Anton Pan pe 01 Iunie 2018, 11:09

Ce poți sa astepti de la brutele sălbăticite din pestera peluza sud? Dacă grobienii sunt fanatici ai cazarmii staliniste a armatei-CSA se comporta exact ca niste primate impregnate de ideologia bolșevică. Este o mare rusine pentru armata romana ca își asociază imaginea cu aceste brute, cu care de altfel are un parteneriat special in proiectul anacronic si oribil numit malformația fotbalistică FC Kaki2017!

viorelu ce facusi? te-ai intors fara nick dar cu acelasi discurs, sinistrule. mai schimba naibi placa, ai devenit penibil

Vezi toate comentariile (13)
Comentează