SPORTURI  »  HANDBAL  »  ROMÂNIA - RUSIA, VINERI, 18:30, TVR 1, GSP.RO

"A ieșit din cameră și a început să țipe de bucurie!" » Reacția fenomenală a Cristinei Neagu când a aflat că România s-a calificat în semifinale

FOTO: Marius Ionescu
FOTO: Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 21:01

Ambros Martin, selecționerul naționalei de handbal feminin a României, a vorbit din nou despre accidentarea groaznică suferită de Cristina Neagu în înfrângerea cu Ungaria, 29-31, dezvăluind reacția incredibilă a handbalistei atunci când a aflat că România și-a asigurat calificarea în semifinalele Europeanului. 

  • România - Rusia, meci contând pentru semifinalele Campionatului European, se joacă vineri, de la ora 18:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TVR 1!
  • Marian Ursescu, expert in handbal și șeful departamentului Sporturi de la GSP, este la Euro, de unde transmite cele mai proaspete informați

"Accidentarea a fost un șoc pentru că a venit în ultimele minute, într-un moment în care noi eram în dificultate.

După meci, când am ştiut că suntem în semifinale, reacţia Cristinei a fost uluitoare. A ieşit din cameră şi a început să ţipe de bucurie. Iar atunci, toate jucătoarele s-au adunat şi au fost împreună. Au fost sentimente extraordinare", a dezvăluit selecționerul Ambros Martin, la conferința de presă de azi.

Cristina Neagu, cea mai valoroasă handbalistă a lumii, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în înfrângerea cu Ungaria de miercuri și va sta departe de teren minimum șase luni. 

Vezi și: Blestemul din genunchi: alte 16 handbaliste din națională au avut mari probleme cu ligamentele încrucișate » Explicațiile științifice

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (10)
alenb
alenb  •  14 Decembrie 2018, 09:40
Postat de duffyduck pe 14 Decembrie 2018, 01:43

Umilit cred ca ai fost tu in viata reala, si ti-a ramas doar cea imaginara. Si daca pierde semifinala si finala mica, tot ar fi 4 infrangeri, si nu 5. Sa bati Cehia, Germania, Norvegia si Spania e o realizare mai mare decat poti obtine tu in 10 vieti.

In primele 4 este onorabil dar atat. Romania are pretentii la handbal feminin, exista traditie, cluburile romanesti au bugete fabuloase in din bani publici, este centrul de excelenta de la Valcea parca, avem vedete platite printre cele mai bine din handbalul feminin mondial. Desi exista cate un campionat anual (mondial, european) noi n-am castigat niciodata nimic, avem doar o finala de mondial jucata prin anii 90 cu tadici, ce sa mai vorbim de olimpiada, ar fi cazul sa castigam si noi ceva deci clasarea in primele 4 de care esti asa incantat este alta ratare.

158255225138694
Nicolae Argaseala  •  14 Decembrie 2018, 01:54

vom bate rusia numai e in handbal ce era odata dar greu si la scor strans cristina facea diferenta pe teren putea inscrie si cu stanga si cu dreapta.

duffyduck
duffyduck  •  14 Decembrie 2018, 01:43
Postat de dakesis pe 13 Decembrie 2018, 22:08

normal ca nu se vor descurca. Rusoaicele au ceva de aratat dupa umilinta din ultimul meci, pe cand alor noastre li se pare ca au aratat destul in ultimele umilinte si sunt foarte impacate cu faptul ca or sa termine turneul cu o serie incredibila de 5 infrangeri. Halal 'performanta'...

Umilit cred ca ai fost tu in viata reala, si ti-a ramas doar cea imaginara. Si daca pierde semifinala si finala mica, tot ar fi 4 infrangeri, si nu 5. Sa bati Cehia, Germania, Norvegia si Spania e o realizare mai mare decat poti obtine tu in 10 vieti.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează