SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAŢIONALĂ

Acuzaţi de complot » Oficialii de la Oltchim au primit mesaje de ameninţare de la Gheorghe Tadici

Articol de GSP - Publicat joi, 02 februarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 februarie 2012 10:37

Oficialii formaţiei Oltchim au declarat că au primit sms-uri în noaptea precedentă, de la antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici, care le reproşa că s-ar fi implicat în meciul pierdut de ardelence, cu o zi înainte, cu Dunărea Brăila (24-25).

"Azi-noapte, la ora 01:57, am primit un sms, semnat Gheorghe Tadici, în care eram acuzaţi că am avea ceva de-a face cu meciul pierdut de echipa lui, miercuri seara, cu Dunărea Brăila. Am verificat numărul de telefon, era al lui, mai mult, l-am sunat şi am încercat să-i spun că nu avem niciun amestec, dar nu s-a putut vorbi cu el. O ţinea una şi bună că noi am fi implicaţi. L-am atenţionat că vom face public mesajul, a spus că nu-i pasă. Ce interes ar putea avea Oltchim să facă aşa ceva, cînd în clasament avem 5 puncte în plus şi un meci mai puţin disputat? Oltchim nu se implică în astfel de lucruri", a declarat preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, potrivit mediafax.

Oficialul vîlcean a furnizat şi textul sms-ului primit de la Gheorghe Tadici: "Mulţumit de comanda rezolvată de prostituatul directoraş de la oltchim, de valoare 0? Ruşine tuturor celor implicaţi, cu otto p în prim-plan. Aşa să vă ajute D-zeu în viaţă", care a fost semnat Gheorge Tadici şi trimis lui Petre Berbecaru, vicepreşedintelui Andrei Luca, dar şi finanţatorului Constantin Roibu.

Potrivit declaraţiilor lui Petre Berbecaru, antrenorul de la HC Zalău îl vizează în sms pe unul dintre cei doi arbitri ai partidei, Mihnea Iordache, care este şi soţul fostei jucătoare vîlcene Diana Meiroşu, sora Adinei Meiroşu, din lotul campioanei. De asemenea, "otto p", este Otto Pripas, care face parte din Comisia Centrală a Arbitrilor, fiind acuzat de Gheorghe Tadici că i-ar fi delegat pe cei doi arbitri vîlceni.

Arbitrii vîlceni Marius Dănuleţ şi Mihnea Iordache au condus meciul de miercuri, din cadrul etapei a 13-a a Ligii Naţionale, dintre HC Zalău şi Dunărea Brăila, pierdut de gazde, cu 24-25 (13-14).  Antrenorul Gheorghe Tadici nu a putut fi contactat până la ora transmiterii acestei ştiri.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  02 Februarie 2012, 18:09

sa nu observi ca acest campionat se joaca in ..13(valcencele tb sa se prezinte la jocuri pt ca asa o cere regulamentul)inseamna ca tb sa mergi la un..specialist tadici cred ca a facut gestul la suparare dar un brailean de aici e dus rau(eu as fi zis ca valcencele au fost favorizate la..roman)bine ca nu a zis nimic de constancence sau de fetele de la cluj(acolo a fost infrangere meritata)decat sa pierzi timpul aici...

sabinalin
sabinalin  •  02 Februarie 2012, 17:01

Asta nu e in firea lui! Cautati-va, domnule Tadici, mergeti la psihiatru!

tibyy
tibyy  •  02 Februarie 2012, 16:19

Fara cuvinte.Asa a fost o viata intreaga acest individ deplorabil,detestat de toata lumea si mai ales de jucatoare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează