SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA FLORILOR

O handbalistă din Liga Națională a fost testată pozitiv cu Covid-19

FOTO Dan Potor
FOTO Dan Potor

Articol de - Publicat marti, 07 iulie 2020 14:02 / Actualizat marti, 07 iulie 2020 15:38

Adriana Țăcălie-Crăciun, fostul inter stânga al ”naționalei”, a semnat în această vară cu SCM Craiova. ”Nu am nici un simptom, nu am temperatură, dar mi s-a spus că testul a ieșit pozitiv”, a declarat Țăcălie

Unul dintre testele efectuate de handbalistele de la SCM Craiova luni a ieșit pozitiv. Este cel al interului stânga Adriana Crăciun-Țăcălie (31 de ani), transferată în această vară de la Măgura Cisnădie. ”Nu știu ce s-a întâmplat. Am fost anunțată de cei din club. Nu am fost plecată nicăieri în această vară, în străinătate, am fost doar acasă cu familia”, a declarat Adriana.

Ea a fost băgată în izolare, la domiciliu, și urmează să efectueze alte teste. ”Am înțeles că mai dau și rateuri aceste teste. Eu mă simt bine, sigur nu e vorba de nimic. Sper să pot să mă alătur lotului în pregătire”, a subliniat Adriana. 

Toate handbalistele de la SCM Craiova au efectuat testul de COVID 19, cu excepţia rusoaicei Matlașova, care nu s-a putut alătura lotului, din cauza problemelor cu zborurile din Rusia. Vineri, lotul Craiovei efectuează vizita medicală, iar de luni începe pregătirile pentru noul sezon. 

A câștigat Liga Campionilor

Adriana Țăcălie are în palmares Liga Campionilor, trofeu pe care l-a câștigat în 2012, pe când evolua la Buducnost Podgorica. Vicecampioană europeană de junioare, Adriana Țăcălie a avut cele mai apreciate evoluții pe când evolua la Oltchim, echipă cu care a jucat finala Ligii Campionilor în 2010. E de cinci ori campioana României și o dată campioana Muntenegrului. În cariera sa a mai jucat la Corona Brașov, Măgura Cisnădie, dar și în Franța, la Fleury, acolo unde a activat două sezoane. 

38 de selecțiia adunat Adriana Crăciun Țăcălie la prima reprezentativă a României pentru care a marcat 58 de goluri

Citește mai multe știri din handbal:

Antrenorul naționalei României operat pe inimă!

5 jucătoare nominalizate pentru „Handbalista anului 2019” » Cristina Neagu nu a prins lista

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează