SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA CAMPIONILOR

CSM BUCUREȘTI. Andrea Lekici, diagnosticată cu o ruptură și dislocare a timpanului, are nevoie de operație!

Articol de - Publicat luni, 18 noiembrie 2019 14:56

CSM BUCUREȘTI. Andrea Lekici (32 de ani) a fost lovită în prima repriză a partidei Rostov Don - CSM București 23-22, în Liga Campionilor, și a suferit o dislocare de timpan!

În minutul 21 al partidei de la Rostov Don, Andrea Lekici, centrul CSM București a suferit o lovitură puternică în urechea dreaptă. Regina Kalinicenko a primit o eliminare de două minute, dar sârboaica nu a mai putut evolua.

Plecată acasă, la Belgrad, pentru reunirea lotului național în vederea participării la Campionatul Mondial din Japonia, Lekici a făcut și o serie de investigații medicale. Iar rezultatul e unul îngrijorător pentru handbalista CSM.

Lekici a fost diagnosticată cu o ruptură și dislocare a timpanului, având nevoie neapărată de o intervenție chirurgicală. 

Aceasta urmează să aibă loc deja pe 19 noiembrie, tot la Belgrad. Operația nu pune în pericol participarea Andreei la Campionatul Mondial, dar ea va trebui să facă o pauză în pregătire de câteva zile. 

Lekici a mai avut probleme în acest sezon cu spatele, fiind mult timp indisponibilă.

CSM București va avea la Mondialul din Japonia 9 reprezentante: 4 la România, 2 la Muntenegru, 2 la Serbia și una la Spania. 

VEZI ȘI:

MĂGURA CISNĂDIE-GRAN CANARIA 22-18 // GALERIE FOTO Elena Voicu, MVP-ul partidei retur: „E un rezultat fantastic pentru noi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
juv3ntin
juv3ntin  •  18 Noiembrie 2019, 16:03
Postat de c4n1b4lul pe 18 Noiembrie 2019, 15:46

Lekic e croată, nu mai tot generalizați slavii de sud, s-a murit pe capete acum 28 de ani în fosta Iugoslavie (apropo, azi se împlinesc 28 de ani de la masacrul de la Vukovar).

e sarboaica get-beget. nascuta la Belgrad. parinti nascuti la belgrad...etc...

1391972634181505
Adrian Popescu  •  18 Noiembrie 2019, 15:51

Domnule Ursescu cu tot respectul, condescendența etc...Din material reiese că dvs nu știți că se operează după Campionatul Mondial. Cred că ideea era că va putea juca și așa la Campionatul Mondial dar nu strica să fiți mai clar...

juv3ntin
juv3ntin  •  18 Noiembrie 2019, 15:51

Mareaneeee trezirea :)) iar te-au pus astia schimbu de zi, nu s-au prins ca tu ai facut la seral. 2 la primarie 2 la prefectura...9 :)) mor!! 4+2+1=9?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close