SPORTURI  »  HANDBAL  »  LIGA NAȚIONALĂ

Andreea Pricopi povestește cum a trăit victoria cu CSM, 23-21, marea surpriză a campionatului reușită de oltence: "Nu credeam că suntem în stare să batem CSM!"

Starea de euforie de după meci se poate citi pe fața centrului Andreea Pricopi FOTO Marius Ionescu
Starea de euforie de după meci se poate citi pe fața centrului Andreea Pricopi FOTO Marius Ionescu

Articol de - Publicat joi, 08 martie 2018 12:50

După 38 de victorii consecutive în Liga Națională, un an și jumătate de invincibilitate, campioana României, CSM București, și-a găsit "nașul" la Craiova.

Echipa pregătită de Bogdan Burcea s-a impus la capăt unui meci dramatic în care a revenit de la minus patru goluri pe tabelă. Andreea Pricopi a fost una dintre cele mai bune jucătoare ale gazdelor.

"Parcă nici acum nu realizez că am putut bate CSM. Înainte de meci ne spuneam că o să luptăm, că nu ne dăm la o parte, că nu e un simplu antrenament, dar sincer nu credeam că suntem în stare să învingem CSM", spune Andreea Pricopi.

Jucătoarele au realizat că se poate obține un rezultat mare pe finalul partidei.

"Când le-am egalat și apoi am și luat conducerea, am sperat că vom merge până la capăt. Am jucat cu mult cyraj și determinare. Cred că noi ne-am dorit mai mult", consideră Pricopi.

Logodnicul e la CSM

Prietenul Andreei, Adrian Rotaru joacă și el handbal, chiar la CSM București. "E logodnicul meu, că la anul am programat nunta. Știu că el s-a bucurat pentru mine, chiar dacă joacă la CSM București. Mă susține în tot ceea ce fac, la fel cum și eu ced în el", afirmă Andreea.

Pricopi și celelalte craiovence se pregătesc acum de confruntarea cu Lada Togliatti, returul sferturilor de finală în Cupa EHF. "Mergem să jucăm, să ne calificăm, de ce nu. E dificil, au câștigat cu două goluri la Craiova, dar am arătat că suntem în stare de orice. Astfel de meciuri te motivează special, te fac să te simți cu adevărat jucătoare", spune Andreea.

În același avion

SCM Craiova și CSM București au zburat joi dimineață până la Moscova, cu același avion. "În afara terenului sunte, prietene, pe teren e însă altceva. Ce e însă acolo, în joc, se termină la finalul meciului", spune Andreea. De la Moscova, drumurile celor două echipe s-au despărțit. CSM a zburat spre Rostov, iar Craiova spre Samara.

"Ar fi ceva de vis să ne întoarcem calificate. Dar pot spune că după meciul cu CSM București nici un adversar nu va mai considera ușor meciul cu Craiova", spune mândră Andreea.

Lada Togliatti-SCM Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 14:00, în tur rusoaicele câștigând cu 25-23. 

5 goluri a marcat Andreea Pricopi în disputa cu CSM București, fiind una dintre remarcatele partidei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  09 Martie 2018, 08:28

S-au întâlnit tigroaicele cu leoaicele...Celor din RSO (Republica Socialistă Oltenia) nu le e frică de nimeni. Aici s-au născut Burebista, Basarabii (Craioveştii - Mircea cel Mare şi Dăneştii-Vlad Ţepeş), Tudor etc, de aici a plecat Mihai să unească ţara. Aşa că RSO nu s-a temut să declare război...Chinei. La insistenţele ONU, au renunţat : "Nu avem unde să-i îngropăm..."

394205137657093
George Narcis  •  08 Martie 2018, 19:30

Ma bucur ca gsp scrie si despre handbal.urez ambelor echipe succes in rusia.sunt cele mai bune 2 echipe din tara.respect!

tihi
tihi  •  08 Martie 2018, 18:13

Cu un asemenea joc prestat de CSM,nu are ce sa caute in Final Four !! Cred ca nu se va califica nici in finala mica !!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează